Nyugat miért akarja a trendjeit (LMBTQ, BLM) kelet-Európára erőszakolni, amikor itt semmilyen relevanciája sincsen?
Nem értem, hogy a nyugati trendeket, amik afiataloknak vagy a lakosságnak éppen trendi, hogy túlkompenzálnak a II.világháborús kis stiklijük miatt, azt miért kell ránk az elnyomottakra is rákényszeríteni? Éljék ki magukat, de minket hagyjanak békén
Egy nyugati méltán érez bűntudatot a gyarmati világért, ahol sok feketét kényszerítettek rabszolgamunkára, hogy nekik jó legyen. Hitler ki akarta a melegeket, romákat, zsidókat és transzokat írtani. Most kellemes lelki elégtételt éreznek, amikor térdelnek vagy a gyermeküket érzékenyítik erre. Nincs is ezzel semmibaj ez most a trend arra. Erre van igény
De itt kelet-európában ez teljesen irreális, hogy ezt a trendet kövessük. Könyörgöm, mi is gyarmatok voltunk az Osztrák-Magyar Monarchiában. A habsburgok pl Haynau hatalmas károkat okozott a magyaroknak és szellemiségben is káros volt a tevékenységük. Pl a finnugor eredet megalkotása. [link] Mi nem vettünk részt a rabszolgaságban sem. A feketékkel sem volt semmi dolgunk. Miért kell minket megalázni a térdeléssel meg az összes LMBTQ-s dolgaikkal? Mi nem voltunk érintettek a kizsákmányolásban. Nincs büntudatunk. Mi is elnyomottak voltunk. Miért nem értik ezt meg?
Én azt nem nevezném "senki sem erőltetésnek", hogy a Szíjjártóval való vitán elmondja a műsorvezető, hogy a gyermekvédelmi törvény miatt visszafogják a megszavazott EU-s pénzeink kifizetését.
Az hogy Németországban az alsóban maszturbáló szobák vannak számomra pedofilia kategória. A kisgyermeket magától a szexualitás nem érdekli. 18-áves kortól kellene csak foglalkozni vele
Azt hogy úgymond érzékenyítsék a diákok, hogy elfogadóak legyenek a homoszexualitás és transzneműek iránt szintén el képes végezni a tanár vagy szerintetek ennyire inkompetensek a pedagógusok?
Mi szükség arra, hogy transzok, szexuális alsónemüben járjanak iskolába tanítani gyerekeket?
“A kisgyermeket magától a szexualitás nem érdekli. 18-áves kortól kellene csak foglalkozni vele”
Uristen ember, te sosem voltál kamasz?
51: maszturbálószobák, mi? Ezt a baromságot képes vagy leírni...
Nem beszélve az előttem szóló által már megjegyzett mondatról.
Én óvodás koromban a csendespihenő alatt maszturbaltam, nem bántam volna, ha van egy külön szoba, ahol közben nem kell alvást szinlelni.
Milyen lelki nyomorultsag kell ahhoz, hogy valakinek ez is fájdalmat okozzon?
hát ha tudsz olvasni németül, akkor a forrásokat is megtalálod a linkemben. Rögtön a legelső mandineresben, keresni sem kell. Ha bedölsz a dollárpropagandának, akkor meg nem is keresel így nem is találsz. Ez már így 3 egymástól független eset, ilyen masztiszobákra és akkor még nem is kutattam nagyon....
Tavaly nyáron ugyanis Hannoverben már felháborodott szülők jelezték: gyermekük óvodája levélben közölte velük, hogy „testfelfedező szobát” nyit „szexuális játékok” céljára, rögzítve a szabályokat, ideértve azt, hogy „minden gyerek maga dönti el, akar-e testi és szexuális játékokat játszani, és ha igen, kivel”. [link]
„Az egyes gyermekek igényeiknek megfelelően visszavonulhatnak egy védett helyiségbe, hogy felfedezzék a testüket és önkielégítést végezzenek” – áll a Köln melletti Kerpen városában működő Szent Rókus Óvoda szexuálpedagógiai koncepciójában, [link]
azokban is szerepelnek ugyanis utalások a testfelfedezés hasonló szabályaira, a „Pro Familia” szervezet szakmai kiadványai alapján.
(És valóban: négy másodpercnél tovább nem kell keresgélni, hogy rábukkanjunk egy 2014-es(!) szakmai kiskátéra, amely szerint ki lehet jelölni egy vagy több helyiséget önkielégítés és „doktoros játékok” céljára; ugyanitt megtudjuk, hogy a szexualizált környezet miatt ma már „egyetlen gyermek sem »ártatlan«”). [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!