Melyiket a jobb, a nyugati hanyatló ultra liberalizmus vagy a konzervatív illiberális kelet?
Ki melyiket választaná és miért? Ha egyiket sem akkor mi lenne a 3. út?
Én személy szerint a visegrádi csoportot erősítenèm, bővíteném és mindenkitől függetlenítenèm. Észtország, Lettország, Litvánia, Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Szlovénia, Magyarország, Horvátország, Bosznia Hercegovina,Szerbia, Koszovó Macedónia, Albánia, Montenegró, Görögország, Bulgária, Románia, és ketté osztani Ukrajnát....
Éhenhalna?:D
Hát hogyne belgium, hollandia, franciaország éppen arról híresek hogy olyan nagy mezőgazdaságuk van, olyan nagy olaj és gázkészleteik vannak, ugye? Ló$zar sem hiányozna, ha Kínával és az Oroszokkal lehetne kereskedni korlátok nélkül. :)
Őőő köszönjük....
Olvasd és értelmezd amit írtam! Szerintem lehet látni az írásomból hogy nekem egyik sem tetszik. Pont ez a 3. Út részemről. Évekig el volt a nyugat nélkül sok kelet közép európai ország a nyugat nélkül, sőt ha nem ármánykodnak és jobban is ellenezték volna ezen országok. De ez a te véleményed köszönöm a választ.
Én a mocskos hanyatló liberális nyugatot választom, ahol nem ilyen állapotok vannak, nem csak idegbeteg, bánatos, frusztrált emberek élnek és a fizetések 4-szer annyiak mint a konzervatív illiberális keleten :)
De az árak nem drágábbak, sőt már olcsóbbak.
5
csak azt felejted hogy a nyugat nem a liberalizmusnak köszönheti a jólétet, hanem többszáz év fosztogatásnak, gyilkolásnak, gyarmatosításnak... a kelet pedig nem a konzervativizmusnak köszönheti, hogy lemaradt, hanem a kommunizmusnak, annak a kommunizmusnak, ami ma nyugaton liberalizmus néven fut...
"csak azt felejted hogy a nyugat nem a liberalizmusnak köszönheti a jólétet"
Ezt mindenki tudja, de a liberálisoknak mai napig nem esik le:D
Japán, Dubai például nem egy kellemes hely a melegeknek, mégis jólétben élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!