Soros György valóban létezik?
Figyelt kérdés
Vagy csak egy kitalált személy? Lehet vele találkozni? Ha létezik, mi baja a magyarokkal?2021. júl. 30. 15:13
A kérdező szavazást indított:
Nem létezik, csak egy kitalált személy.
Létezik, és a soros terv is létezik
Létezik, és nem jó ember, de nincs soros terv és nem annyira veszélyes mint mondják
Létezik, de de csak egy híres ember a sok közül, nem igaz amit mondanak róla
Létezik, létezik a soros terv is, de az egy jó dolog.
Létezik, és nagyon jó ember jót akar a világnak és magyarországnak.
40 szavazat
1/11 anonim válasza:
Csa egy multimilliárdos a sok közül.
3/11 anonim válasza:
Soros ennek a kormánynak olyan, mint Hitler véleménye a zsidókról: ha nem létezne, ki kéne találni.
5/11 anonim válasza:
Létezik, úgy tudom valamikor bróker volt.
6/11 molnarmarcell21 válasza:
7/11 anonim válasza:
Szerintem nincs baja a magyarokkal, neki van egy elképzelése és pénze, szeretné megvalósítani.
8/11 anonim válasza:
,,Szerintem nincs baja a magyarokkal, neki van egy elképzelése és pénze, szeretné megvalósítani."
Éppen azokkal az elképzelésekkel van baj.
9/11 anonim válasza:
Soros olyan Orbánnak, mint Orbán Brüsszelnek.
10/11 anonim válasza:
Én régen azt hittem, létezik, de annyira mondja a Fidesz, hogy elbizonytalanodtam, mert hát miért pont ebben ne hazudnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!