A keményvonalas Fideszhívek kicsit a Kádár rendszer világába akarnak visszarepülni?
#2 ebben teljesen igazad van, de azért nem gáz, hogy még mindig ez a téma? Én aztán nem védem Gyurcsányt, tüntettem is, meg Fideszre szavaztam, de baszki, annak már 15 éve (tudom, a szavazásnak 11)!!!
A múltkor egy családi ebéden pont ezen borultam ki: minden kritikámra azonnal Gyurcsány. Kérdem én: miért nem lehet Orbánékról beszélni egy kicsit? Értem én, hogy milyen mélyre ment az MSZP, bele is buktak keményen, de ELTELT 11 ÉV, amióta Orbánék 2/3-dal kormányoznak, nem lehetne már, hogy őket firtassuk kicsit, és ne még mindig az MSZP-re mutogassunk?
Igen, egyértelműen. Azt az időszakot is bezzegezezik, akkor milyen jó volt. Valóban ezt az időszakot építgeti vissza az orbán és elvtársai.
#3 "mert az ment, hogy lof@szt nem csinálunk, megszorítás hátán megszorítás, ráadásul hazudnak mindenféle, trükkök szazait vetik be, közben meg jól eladósítják az embereket, meg a komplett országot."
Hú ez de ismerős az elmúlt 11 évről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!