Az LMBTQ nyugaton trendi, de nem illik bele a magyar társadalomba. Miért erőltetik ránk?
Az LMBTQ beleillik a nyugati társadalomba; ott az emberek nagyon gazdagok hozzánk képest, mindent elértek, nincsenek kihívások. A nagy kényelemben az emberben felmerülnek olyan kérdések, hogy társadalmilag férfi is vagyok-e. Vajon nem inkább női nembe illenék bele? Milyen is lennék nőként? Ráérnek ezen gondolkozni, mert nem kell küzdeni semmiért sem. Végül elmegy a társadalmi nemről(gender) való filózgatás biológiai nemváltás felé(LMBTQ). Nyugaton már beindult egy jó ideje a nagyüzemi drogfogyasztás. Nem tíltják a füvet szinte csak Magyarországon. Ilyen módon az ember szellemileg kifolyik a valóságból. Aki nem hiszi nézze meg Mohaman életét, aki csak füvezett semmi mást nem szívott. Ez az LMBTQ a ennek a nyugati fiatalabb 20-35 éves generációnak a terméke. Ők jól érzik magukat benne...
Viszont mi itt kelet Európában nem éltük meg azt a gazdagságot, mint nyugaton hogy áruhitel nélkül bármikor vehetsz egy plazmát a plázába és mindent meg tudsz venni, amit csak szeretnél. Itt küzdeni kell az egzisztenciáért, a fennmaradásért. A munkahelyen vannak követelmények, aminek folyamatosan meg kell felelni, nem egy programozott munkagép végez mindent. AZ irodában is dolgozni kell. Nem olyan mint "Az Office" c. sorozat mint nyugaton. Mi nem állunk olyan "szinten",élethelyzetben hogy meg tudjuk ezt élni. Itt nem trendi ez. Nem életszerű.
Nem látja ezt át az EU? Miért nem hagynak minket békén? Állandóan ránkerőszakolják az ostobaságukat
Én meguntam, hogy olyanokkal vitázok, akik nem értik meg az érvem, és nincs kedvem farmolni a lepontozásokat, de hozzátenném: hormonkezelés nem= pubertásblokkoló, amit szigorú és hosszadalmas pszichológiai viszgálatok után kezdenek el, és ha a használtatát megszakítják, akkor a pubertás minden probléma nélkül lezajlik.
Elítélem a pedofíliát.
A szavak jelentését az emberek nagyobb része dönti el, és már el van döntve, hogy a melegházasság is házasság, és az LMBTQ nem egy eszme vagy egy mozgalom, hanem egy gyűlytőszó azokra, akik homoszexuálisok, leszbikusok, transzszexuálisok, illetve nem tudják eldönteni, hogy azok e.
Azt nem értem, hogy ezt miért olyan baromira nehéz mégérteni, hogy már 80 rohadt válasz van a kérdés alatt.
Én meg azt tenném hozzá, hogy tökmindegy, hogy a sz*rt székletnek hívod, mert attól még sz*r marad.
A pubertásblokkoló akár hormonkezelés akár nem, gyógyszerekkel való beavatkozás a gyerek fejlődésébe, ami ráadásul nem egészségügyi okokból, hanem egy beteg ideológia igazolása érdekében történik. Ezt hívják gyermekmegrontásnak, és már el van döntve, hogy így hívják.
A fogalmak jelentését valóban az emberek nagyobb része dönti el, tehát befogod szépen a szádat a melegházasságról, amely fogalom sohasem létezett a történelem folyamán, ahogyan a "cisz" meg a "gender" szavak is max 30 évesek és csupán ti, a 3%-os kisebbség próbáljátok meg ezeket behozni, és tudományként hivatkozni rájuk.
Az LMBTQ már régen nem csupán gyűjtőszó, de amennyiben egy gyűjtőszó vonulást szervez, saját zászlóval rendelkezik, célokat foglamaz meg, nácizik, homofóbozik és "transzfóbozik" akkor, ha valaki nem támogatja ezeket a célokat, akkor lehet, hogy én tévedek.
Az is sokatmondó, hogy külön ki kell emelned, hogy elítéled a pedofíliát. Bár én ebben e megszólalásod után ebben a legkevésbé sem vagyok biztos.
80/
Senki sehol az égvilágon nem kezel 4 éveseket hormonokkal, ezt a te drága vezetőd találta ki. De hiába mondjuk el ezt neked többször is, úgysem érünk el vele semmit. Te ezt beképzelted magadnak és tényként kezeled nem számít ki mit mondd.
Buta, tanulatlan és reménytelenül makacs ember vagy. A lehető legrosszabb kombináció. Szerencsére a hozzád hasonlók vannak kisebbségben, így nem is kell komolyan venni téged. Én ezzel befejezettnek tekintem ezt a társalgást.
Egyébként rettentően egyszerű ez a dolog, mindenki az akinek/aminek gondolja magát, ez hogy nem illik ide pedig szerintem hülyeség.
Túlságosan fel van fújva ez a dolog, csak hagyni kéne az embernek, hogy az legyen aki szeretne.
84: Miért hazudsz folyton? :(
Te magad írtad le számtalanszor korábban, hogy amennyiben egy 4 éves úgy "dönt", hogy ő transznemű, még a szülőtől is elvennéd, amennyiben az megpróbálja meggátolni őt a nemváltásában... beidézzem az ide tartozó kommentjeidet? Az internet nem felejt...
Illetve néhány link:
Desmond, aki 2 évesen "döntött" arról, hogy transzvesztita lesz:
https://www.youtube.com/watch?v=JxdvOLdG_34&ab_channel=GoodM..
Skót törvény arról, hogy 4 évesek "dönthetnek" a nemükről:
Hormonkezelés kiskorúaknak, szülői beleegyezés nélkül:
Szóval miért hazudsz, mint a vízfolyás?
Szerintem idézd be azokat a kommenteket, amikre hivatkozol, úgy egyszerűbb lesz a vita. Amúgy a skót törvény semmiféle nemvaltasrol nem szól, csak arról, hogy ha a gyerek úgy akarja akkor nem a fizikai jellemzői szerinti személyes névmást használják és kezeljék olyan nemukent. Ettől semmilyen gyógyszert nem fog kapni.
Az origos cikk szintén semmiféle hormonkezelesrol nem szól, csak arról, hogy meg van engedve az orvosoknak, hogy eldontsek, kapjon-e a gyerek pubertasblokkolokat, hogy amikor elég idős eldonthesse szakemberek segítségével, hogy tud-e élni a született nemevel.
Ez nem hormonkezeles és csak átmeneti a hatás, ezzel csak húzzák az időt kvázi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!