Ha mérsékelt jobboldali keresztény hetero házas férfi vagyok akkor kire tudok szavazni?
Figyelt kérdés
Fideszt ne írjátok.2021. júl. 27. 20:46
2/14 steven95 válasza:
Összefogás. Majd megteremtenek egy demokratikusabb választási rendszert, egy normalizálódott egészséges politikai vitakörnyezetet ahol majd kifejlődhet az a párt évek múltán, akire majd nyugodt szívvel szavazhatsz.
3/14 anonim válasza:
Pálinkás pártja, nem jut eszembe a neve.
4/14 A kérdező kommentje:
Fidesz=KDNP
2021. júl. 27. 20:52
5/14 anonim válasza:
A Táncsics radikális balpártra. :D
7/14 anonim válasza:
Mivel nagyjából az Fidesz meg a közös ellenzéki lista lesz, így kizárásos alapon nem sok lehetőséged maradt... vagy leszavazhatsz valamelyik 1%os pártra, de valószínűleg akkor otthon is maradhatnál akkor se vesztenél semmit...
9/14 anonim válasza:
4-es!
Nem. Ket kulon part, csak koalicios partnerek.
10/14 anonim válasza:
Fidesz, KDNP, Jobbik, Mi Hazánk, esetleg LMP.
Mivel szavazni akarsz, így marad vagy az Ellenzék, vagy a Fidesz, vagy a Mi Hazánk (bár utóbbira értelmetlen, hisz a kiélesedett Fidesz-Ellenzék harc miatt valószínűleg nem éri el az 5%-ot, így értelmetlen lenne a szavazatod).
Dönts a kettő közül. Te tudod, hogy számodra mi a fontosabb.
Én az Ellenzékre szavaznék, többek közt, mert én Európa-párti vagyok, nem pedig orosz-, vagy kínai szimpatizáns. Viszont, ha te az vagy, vagy esetleg másban értessz egyet kiemelkedően a Fidesz-KDNP-vel, esetleg valamivel kibékülhetetlenül nem értessz egyet az Ellenzékkel, akkor érdemesebb inkább a Fidesz-KDNP-re szavaznod. Ahogy írtam, ez a te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!