Ki mit gondol erről a transz kisfiúról? Az LMBT tényleg csak felvilágosítani akarja a gyerekeket?
Ő Desmond, aki 2 évesen határozta el, hogy transzvesztita lesz, miután látott egy drag queent a tv-ben - ez utóbbiak azok, akik a nyugati óvodákban már csopotos foglalkozásokat tartanak gyerekeknek.
Az anyukája és az LMBT maximálisan támogatja "döntésében". Ma már egy ismert celebritás, rendszeresen lép fel melegbárokban, Pride-on vonul, az LMBT közösség sztárja. Most 14 éves.
Erre mi a magyarázat? Ez is csak egy elszigetelet szélsőség és csak külföldön van? Itthon nem ez a szándék? Ha így van, akkor miért sztárolják, miért nem mondja azt az LMBT, hogy Desmond öltözz fel rendesen, hózzál haza és majd ha 18 elmúltál lehet belőled drag queen?
8 évesen melegbárban:
https://www.youtube.com/watch?v=majcQ54vlDs
Late night show (bevonulást érdemes nézni):
https://www.youtube.com/watch?v=JxdvOLdG_34&t=272s
Instagramja:
Dani és Niki!
Ne kerülgessétek tovább a forró kását.
Izzik körülöttetek a levegő. Beszéljetek meg egy randit, szerintem ebből még komoly kapcsolat is lehet.
Balázs
Ha lányként heteroszexuális férfiként azonosítja magát akkor érthető.
Niki, jó csaj vagy?
Azt hogy te kezdeményeztél, azt nem is vitattam sehol, csak te itt a korábbi válaszaidban úgy tálalod ez mintha én már beleegyeztem volna a számcserébe, hazugnak próbáltál beállítani beállítani.
Igen, normálisan nyitottál felém és én arra egy teljesen normális választ adtam neked.
Mindenki kedvéért:
Transznemű nő vagyok, ha nem világos: férfi anatómiával, szervekkel születtem. A hormonterápiát már több mint egy éve elkezdtem, műtéteim még nem voltak. Az irataimat még nem tudtam átírni, most ezért pereskedek. Az orientációmat illetően meg: Biszexuális vagyok, de inkább a pasik jönnek be.
Desmondról meg nem azért ment el a téma mert idejöttem és hozzászóltam, hanem mert nem jött több rá vonatkozó hozzászólás. Én csak veled vitatkoztam, a többiekkel nyugodtan értekezhettél volna róla.
Niki
Hu bazz, én meg azt hittem, hogy egy teljesen hetkoznapi csaj vagy, aki az atlagtol liberalisabb felfogasu.
Ebből én sohasem csináltam titkot, szerintem ez a bemásolt üzenetváltásból is kiderül.
#kérdező
Veled ellentétben a #57-es egyáltalán nem transzfób, legalább is a hozzászólása biztos nem. Nem figyelt fel rá, nem vette észre és mikor erre rájött, meglepődött ennyi történt.
Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!