Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem tudnak akár egy...

Miért nem tudnak akár egy olyan dolgot is mondani?

Figyelt kérdés

Már úgy láttam nem én vagyok az első, aki észrevette hogy a Kormánypárti szavazók, egyetlen olyan dolgot sem tudnak mondani, aminek az elkövetésével, elveszítené Orbán Viktor a szemükben azt, amit most képvisel.

Ez miért lehet?

Kérlek ne krumplibogarazzatok, meg zórbánozzatok most.

Nemtudom megérteni, mit tett ez az ember, hogy néhányan konkrétan egy olyan emberhez hasonlítják, aki életében nem akart, és nem is tett rosszat SOHA senkivelsem.

Ne, azzal se gyertek, hogy nem tett soha semmit.

Azt mondjátok meg, miért?

2021. júl. 27. 17:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
20) az is botrányos,de anonim simán lehet fideszes provokátor is, szóval ilyenkor akár ilyen, akár olyan irányú, nem lehet adni rá
2021. júl. 27. 18:18
 22/23 anonim ***** válasza:
32%

23as, a bizottsági ülés egy vicc. Azért nem lehet bizottsági ülés és abból nyomozás, mert ezek a barmok feljelentést tettek, és kidobták az ügyet a saját kezükből.

Hogyan vehetnénk így ezt komolyan?!

2021. júl. 27. 18:20
 23/23 anonim ***** válasza:
0%
26: a fidesz nem ezt mondta, hanem hogy majd szeptemberben üléseznek. Nekik ráér. Attól, hogy nyomozás van, a bizottság összeülhet.
2021. júl. 27. 18:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!