Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha nyerne a Tisza, a főváros...

Ha nyerne a Tisza, a főváros Fideszes lenne?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 03:19
 1/7 anonim ***** válasza:
77%

Mire alapozod ezt a feltevést?

Hogy Budapest ellenzéki, és ha a Fidesz lenne az ellenzék, akkor Budapest fideszes lenne?

Nem hiszem, ennél összetettebb.

tegnapelőtt 03:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem
tegnapelőtt 06:04
 3/7 Mad Max2 ***** válasza:
100%
a Pestiek nem kérnek a fideszből, ez elég egyértelmű szerintem.
tegnapelőtt 06:50
 4/7 Dongaben ***** válasza:
0%
Magyar Péter előre hozott választásokat követel nagy hangon. A FIDESZ helyében én feloszlatnám a Parlamentet, és bele mennék. Bele is bukna MP még akkor is, ha nyerne a Tisza. Az egy szál pártvezér jogászon kívül senkije nincs a pártnak. A vezető is inkább influenszer, mint politikus. Szerintem Gyurcsányék is ezért forszírozzák a dolgot. Ha a Tisza nyer, de nem tudja vezetni az országot, akkor jönne a hamvaiból feltámadó DK…🤔
tegnapelőtt 08:21
 5/7 anonim ***** válasza:
32%
Nem, a pestiek a sátánra is előbb szavaznának, mint egy fideszes (vagy annak hazudott) jelöltre.
tegnapelőtt 08:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért Budapesten sem gyenge annyira a Fidesz, mint beállítjátok. A Fidesz számára legkedvezőtlenebb esetben is hozná a Fidesz minden körzetben a 30%, a Fidesz számára kedvező esetben pedig 40% körüli eredményt is elérhet Fidesz.
tegnapelőtt 09:00
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

"a pestiek a sátánra is előbb szavaznának"

15 év nettó Fidesz ámokfutás és a főváros folyamatos büntetése után ez valahol érthető.

tegnapelőtt 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!