Miért nem tudnak akár egy olyan dolgot is mondani?
Már úgy láttam nem én vagyok az első, aki észrevette hogy a Kormánypárti szavazók, egyetlen olyan dolgot sem tudnak mondani, aminek az elkövetésével, elveszítené Orbán Viktor a szemükben azt, amit most képvisel.
Ez miért lehet?
Kérlek ne krumplibogarazzatok, meg zórbánozzatok most.
Nemtudom megérteni, mit tett ez az ember, hogy néhányan konkrétan egy olyan emberhez hasonlítják, aki életében nem akart, és nem is tett rosszat SOHA senkivelsem.
Ne, azzal se gyertek, hogy nem tett soha semmit.
Azt mondjátok meg, miért?
Ez nem a kormányhoz köthető, hanem ahhoz amit műveltek a rendszerváltás óta. Az oktatásunk egy kalap szar, így a gyerek esélyt sem kap arra, hogy kitörjön ebből a végeláthatatlan elmebajból. Ha mégis megteszi, akkor elkezdik visszaráncigálni erőszakkal, vagy számkivetett lesz belőle.
Ennek is köszönhetően később a rendszer hű birkája lesz, nem ismer el más véleményt, csak azt amit a csorda béget. A csorda pedig csak azt bégeti, amit a pásztorok mondanak, ellenvetésnek nincs helye, aki így tesz, azt ki kell zárni. Hogy az illető épp melyik csordába kerül, azt pedig javarészt a környezete, vagy ritkán ő dönti el.
A kérdésedben ugyanúgy ez hazugságot próbálsz ténykétn beállítani, mint az a kérdező, aki szerinte a kormány sosem ismeri be a hibáit.
Annál a kérdésnél és jól látható, hogy miért nem érdemes ezekkel a kérdésekkel foglalkozni: Amit érdemi válasz érkezik, azzal a kérdező nem tud mit kezdeni. Elkezd mellébeszélni.
"8as, nem tudjuk mi a kérdés..."
A kérdés az, mi lenne az a dolog, amit ha Orbán Viktor, vagy a Fidesz elkövetne, akkor elveszítené a bizalmatokat. Vagy egyáltalán: van-e olyan dolog, amiért azt mondanátok, hogy többé nem szavaztok rá?
18: amit itt a fórumon tapasztaltam eddigi beszélgetésekben, azt mondtam. Pl. azt is mondták az elmúlt napokban többen is, hogy nagyon helyes, hogy a kormány lehallgatta az ellenzéket, hiszen tudni akarunk arról, hogy mit szervezkednek. Nem értik, hogy egy demokráciában megengedhetetlen, ha ez tényleg megtörtént, és már a kormánypártiaknak is az utcán kellene lenniük amiatt, hogy a fidesz blokkolta a bizottsági ülést.
Nem azért, mert feltétlenül bűnösek, hanem azért, mert gátolják az egyik fontos demokratikus ellenőrző mechanizmust.Az igazi demokraták ezt botrányosnak tartják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!