Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszeseket nem zavarja,...

Fideszeseket nem zavarja, hogy kínaiakkal és más keleti diktatúrákkal barátkozunk, Nyugattal meg összeveszünk?

Figyelt kérdés

Azt hittem, hogy 40 évig arra vágyott az ország )a szocializmus alatt), hogy végre nyugathoz tartozhassunk…

Ráadásul a kínaiaktól hitelt felvenni extrém rizikós.

2021. júl. 27. 14:46
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
90%
Szinte minden kinai korulottetek meg a merci alkatreszei is :)
2021. júl. 27. 16:01
 12/30 A kérdező kommentje:

Szlovéniának és Észtországnak bejött a nyugati orientáció.

Csak normális gazdaságpolitika kellene hozzá a részünkről is, ami nincs sajnos a Rendszerváltás óta.

2021. júl. 27. 16:59
 13/30 A kérdező kommentje:
Amit irtok példákat, az nem ugyanaz. Németország nem hiteleket vesz fel Kínától, hanem gyárakat telepít ki és szerződéseket köt.
2021. júl. 27. 17:00
 14/30 anonim ***** válasza:
8%

Van egy egészen döbbenetes mentalitás, amit már csomó helyen láttam. Mondjuk megégetem magam A dologgal, ezért A dolgot a pokol fenekére küldöm, 100%-ban gyűlölök mindent, ami A dolgot tartalmaz, és beleszeretek B dologba. Később kiderül, hogy B-vel is megégetem magam. Akkor B-t gyűlölöm meg kontroll nélkül. Eddig szegről végről érthető is, csak ekkor hirtelen szűzi szemmel felfedezem A dolgot, és teljes naivitással belevágok.

Nem egy ilyen haverom van, akik annak idején gyűlöltek mindent, ami kommunista, meg orosz, mondták, hogy sosem bocsátanak meg. Aztán kiderült, hogy a problémáink a nyugaton is problémák, miközben nosztalgikus lett a múlt. Most már Oroszsország, meg Putin a cool arc, Kína a menő, nyugat meg gyökér. A durva nem is ez, hanem hogy mintha teljesen elfelejtették volna a korábbi álláspontjukat.

2021. júl. 27. 17:55
 15/30 anonim ***** válasza:
#14 Vagy csak te nem vetted észre, hogy közben évtizedek teltek el és Oroszország éppen úgy nem a Szovjetunió, az oroszok már nem azok akik megszálltak minket, mint ahogy a németeket te sem tekinted ma már nácinak, Magyarország megszállóinak.
2021. júl. 27. 20:33
 16/30 anonim ***** válasza:
Persze, de ez akkor (kétezres évek eleje) is igaz volt, amikor ezeknek a srácoknak minden büdös volt, ami orosz.
2021. júl. 27. 20:42
 17/30 anonim ***** válasza:
#26 Pont erről beszélek. Azóta eltelt 20 év, egy teljes generáció szavazó korba lépett aki akkor még nem is élt.
2021. júl. 27. 20:55
 18/30 A kérdező kommentje:
#17: Hát és ők nem is rajonganak Putyinért.
2021. júl. 27. 21:03
 19/30 anonim ***** válasza:
@17, úgy értem, szavazó korban az úriember, és a rendszerváltás után 20 évvel minden büdös neki, ami orosz. Majd még 20 év, és ugyanaz a csávó szerint minden büdös, ami amerikai, meg nyugati, bezzeg az orosz. Pusztán azért, mert az aktuális mindig rossz, és mindig kell egy bezzeg, az se baj, ha volt már.
2021. júl. 27. 21:22
 20/30 anonim ***** válasza:

Látott már valaki bármilyen orosz terméket? Én még soha.

De a windows meg az android az nagyon megy, csak hogy 1 példát mondjak a millióból.

Nyugati-távol keleti szemét nélkül magyarország még mindig az 50-es évek technológiáját használnák.

2021. júl. 28. 04:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!