28
Én nem láttam ilyen zàszlós játékot sehol 😳. De akkor vállalom, hogy én vagyok lemaradva :D. Sokaknak tetszenek a szivárvány színű dolgok, és megveszik. Lehet, hogy pont a gyereknek tetszik és nem gondolnak mögé többet. Szerintem nekünk se kéne bolhából elefántot csinálni, ne tegyünk úgy mintha mondjuk horogkeresztes vagy vörös csillagos játékai lennének a gyerekeknek :D. Továbbra is tartom, hogy a szivárványban mint szimbólumban, semmi gáz nincs. Mindenkinek a saját értelmezésében jelent amit jelent, kinek vallási téma, kinek sokszínűséget jelenti. De egyik sem üldözendő.
27
Ne haragudj, de ez nagyon korlátolt, amit most írsz. Mindegy, màst gondolunk erről, más az értékrend, nincs is értelme vitatkozni. Nem vagyok b*zi egyébként, csak toleráns és nyitottan állok a világ dolgaihoz. Nem mondom, hogy nincs olyan, ami nekem is túl sok lenne (pl. Semleges neműnek nevelt gyerekek, szexizmus kiáltása mindenre, cancel culrure, stb.) de egy békés vonulás, zenés rendezvény esetleg, illetve a szivárvány “használata” nem az. Magyarországon a sima elfogadádtól, békés együttéléstől is messze vagyunk, így aztán nem értem a hisztit, meg hogy milyen meleg agymosásról beszéltek, meg mitől kell félteni a gyerekeket. Ezer dolgot fel tudok sorolni, amitől jobban kell félteni, mint attól, hogy meglét 2 azonos neműt kézenfogva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!