Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Betiltanád a melegfelvonulást?

Betiltanád a melegfelvonulást?

Figyelt kérdés

2021. júl. 27. 02:53
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
30%
Be én! Túl messzire mentek már eleve is a langyik, felesleges a fél várost a feje tetejére állítani néhány radiátor, és a többi szivárványospólós elmeháborodott miatt. Ez a Pride már nem igazán a jogokról szól szerintem hanem egy gusztustalan trend. Az a legszomorúbb, hogy már szivárványos gyerekjátékokat is látni vélni a boltokban...
2021. júl. 28. 18:50
 22/29 anonim ***** válasza:
84%
22 mi a baj a szivárványos gyerekjátékokkal? Rengeteg szivárványos gyerekholmi volt már 20-30, vagy több éve is, sőt, a 80-as években felnőtteknek is trendi volt, még apámnak is voltak ruhái a szivárvány minden színében, holott ő egyértelműen heteró férfi. Sőt, megkockáztatom, hogy a mostani homofóboknak is volt szivárványos gyerekjátéka, mesekönyve, stb. illetve kapaszkodj, rajzolni is szoktak szivárványt a mai napig gyerekek. Mi több, van Szivárványos óvoda elnevezésű intézmény, valamint szivárvány csoport, csak úgy mint napocska, stb. Nem értem, miért kell ennyire allergiásnak lenni a szivárványra, nem hordoz mindig jelentést, vagyis olyat nem, amit te gondolsz. És igen, jelképezi a sokszínűséget, amit évente 1x meg is ünnepelnek pride formájában. Egyáltalán nem csak a szexualitásról szól, hanem ilyenkor kicsit előbújhat, aki valami okból nem a többségi társadalomhoz tartozik (fogyatékos, más a bőrszíne, stb). Szerintem ez szép dolog. A kihívó öltözetet, meg vonaglást nem tudom honnan veszitek, talán nem a kormánypárti oldalakról kéne kizárólagosan tájékozódni, hanem megszűrni az infót. Egy sima fesztiválra lengébben mennek az emberek, mi több, a szivárvány minden színében. Az, hogy van 1-2 feltűnési viszketegséges nyomi, aki bőrzangában megy, az nem jelenti azt, hogy mindenkire rá kell ezt sütni.
2021. júl. 28. 20:40
 23/29 Lacás1976 ***** válasza:
Egyesek még az égről is le cenzúráznák a szivárványt...
2021. júl. 29. 10:15
 24/29 anonim ***** válasza:
18%
Mondjuk a szivárvány sem a homárok jelképe volt először, hanem Isten és ember szövetségének jelképe. Már ez a jelképválasztás is egy gusztustalan provokáció az LMBTQP részéről.
2021. júl. 29. 12:24
 25/29 anonim ***** válasza:
91%
24 akit ezzel lehet provokálni, idegesíteni az meg is érdemli :D. Vagyetek be valami nyugi bogyót szerintem, a szivárvány sokmindent jelent továbbra is, nem csak ezt. Ha meg valami más szimbólumuk lenne, akkor azon háborognátok, hogy azt a másik dolgot “vették el tőletek”. Igazából mindegy, mit csinálnak az LmBTQ emberek, ha bármi feltűnő van benne, az már zavar titeket. De abba nem gondoltok bele, hogy ha nektek lenne valami “defekt”, ami miatt a többségi társadalom kiokád magából, akkor milyen érzés lenne folyton bújkálni, nehogy szegény “normálisakat” provokáld valamivel is.
2021. júl. 29. 14:32
 26/29 anonim ***** válasza:
87%
Olyan uncsi már ez az LMBTQ téma, hogy már a hátam közepén jön ii az egész...
2021. júl. 29. 15:29
 27/29 anonim ***** válasza:
0%
#25 Ennyi erővel akit a b_zizással lehet provokálni, idegesíteni, az meg is érdemli. Mi, normális emberek nem tukmáljuk másokra az esetleges defektjeinket. Minden normális ember tekintettel van arra, hogy mi az, ami zavar másokat, és azt nem csinálja mások előtt. Ti b_zik miért nem vagytok képesek erre?
2021. júl. 29. 16:52
 28/29 anonim ***** válasza:
8%
22-es! Tudom vannak szivárványos játékok, ez eddig teljesen jó! De az hogy zászlós.... Hát az több a soknál.Meg gyerekpapucson is a zászló....
2021. júl. 29. 23:57
 29/29 anonim ***** válasza:
91%

28

Én nem láttam ilyen zàszlós játékot sehol 😳. De akkor vállalom, hogy én vagyok lemaradva :D. Sokaknak tetszenek a szivárvány színű dolgok, és megveszik. Lehet, hogy pont a gyereknek tetszik és nem gondolnak mögé többet. Szerintem nekünk se kéne bolhából elefántot csinálni, ne tegyünk úgy mintha mondjuk horogkeresztes vagy vörös csillagos játékai lennének a gyerekeknek :D. Továbbra is tartom, hogy a szivárványban mint szimbólumban, semmi gáz nincs. Mindenkinek a saját értelmezésében jelent amit jelent, kinek vallási téma, kinek sokszínűséget jelenti. De egyik sem üldözendő.

27

Ne haragudj, de ez nagyon korlátolt, amit most írsz. Mindegy, màst gondolunk erről, más az értékrend, nincs is értelme vitatkozni. Nem vagyok b*zi egyébként, csak toleráns és nyitottan állok a világ dolgaihoz. Nem mondom, hogy nincs olyan, ami nekem is túl sok lenne (pl. Semleges neműnek nevelt gyerekek, szexizmus kiáltása mindenre, cancel culrure, stb.) de egy békés vonulás, zenés rendezvény esetleg, illetve a szivárvány “használata” nem az. Magyarországon a sima elfogadádtól, békés együttéléstől is messze vagyunk, így aztán nem értem a hisztit, meg hogy milyen meleg agymosásról beszéltek, meg mitől kell félteni a gyerekeket. Ezer dolgot fel tudok sorolni, amitől jobban kell félteni, mint attól, hogy meglét 2 azonos neműt kézenfogva.

2021. júl. 30. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!