Nem is ertem minek vonaulnak!? Szepen nezne ki a vilag, ha minden csoportosulas ossze-vissza vonulgatna. Veganok, husevok, dohanyosok, piasok, kutyasok-macskasok ... vegtelenul lehetne sorolni.
Mi ertelme ennek a meleg felvonulasnak? Semmi!
Nem feltétlenül tiltanám be, pedig nagyon nem értek velük egyet, illetve főleg ezzel a módszerrel. Van meleg ismerősöm, ki sem megy erre, és nem azért, mert az ellentüntetőktől fél, hanem mert neki ez magánügy.
Azt viszont szankcionálnám, hogyha valaki megbotránkoztató ruhában, provokatív jelmezben vagy alulöltözötten vonulgat. Teljesen mindegy, hogy meleg-e vagy sem, ha egy rendezvényen heterók vonulgatnának BDSM-ruhában, őket is kivenném a sorból és büntetném közszeméremsértés miatt.
"Ja adályozza a forgalmat, ahogy az a a sok futóversely, bringás felvonulás meg hasonló is amik nem egyszer vannak egy évben..."
Én minden ilyesmit betiltanék, miért kell ilyen dolgokkal fennakasztani amúgy is zsúfolt városok közlekedését? Menjenek külterületre vagy stadionba vagy akárhova ahol nem zavarnak mást.
Én nem vagyok homofób, meg hasonlók, nem gyűlölöm a melegeket-leszbiket-akármilyen gender valamiket, de megmaradhatnának maguknak a magáneletükkel, mint ahogy én is heteróként. Ez, ahogy arcába nyomják mindenkinek a pride-on, hergelve a népet, ez nekem is visszatetsző. Megnézve a pride képeket elég sok a provokáló alak, aminek nem tudom mi értelme van...
Nem!
És mostmár kijelenthetjük, hogy ez nem csak annyi, hogy “b*zik vonulgatnak”, hanem egy tök jópofa rendezvénnyé nőtte ki magát, ahova rengeteg ember mindenféle irányultságtól függetlenül ellátogat, nagyon hangulatos szerintem az egész. Bár én nem jutottam ki idén sem, de ismerőseim voltak, és úgy irigykedtem, jövőre tuti kinézek :D. Én megértem azt is, akinek ez nem tetszik, illetve ellene van, könyörgöm, ez csak egy ugyanolyan rendezvény, mint bármi, csomó más tömeggel és zajjal járó rendezvény van, ami meg nekem nem tetszik, mégsem majrézok, hogy “tilcsákbe”.
Persze nem vitatom, hogy az ott lakóknak, arra közlekedőknek ez biztosan kellemetlen lehetett, de így van ez minden mással is, pl. Fesztiválok, amik évente megrendezésre kerülnek ugyanott. Nem kell ebbe sem többet belelátni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!