Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Betiltanád a melegfelvonulást?

Betiltanád a melegfelvonulást?

Figyelt kérdés

2021. júl. 27. 02:53
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
80%
A Fideszt tiltanám be.
2021. júl. 27. 09:00
 12/29 anonim ***** válasza:
69%
Én a felvonulást kivenném a rendezvényből, tavaly kimaradt, és kevesebb is volt a konfliktus szerintem. Amúgy elkerülhető az adott útvonal, nekem tetszett, hogy mennyire kiürült a város egy része emiatt, kényelmesen volt helyem tömegközlekedésen is.
2021. júl. 27. 10:20
 13/29 anonim ***** válasza:
29%

Nem is ertem minek vonaulnak!? Szepen nezne ki a vilag, ha minden csoportosulas ossze-vissza vonulgatna. Veganok, husevok, dohanyosok, piasok, kutyasok-macskasok ... vegtelenul lehetne sorolni.

Mi ertelme ennek a meleg felvonulasnak? Semmi!

2021. júl. 27. 10:43
 14/29 anonim ***** válasza:
92%

Nem feltétlenül tiltanám be, pedig nagyon nem értek velük egyet, illetve főleg ezzel a módszerrel. Van meleg ismerősöm, ki sem megy erre, és nem azért, mert az ellentüntetőktől fél, hanem mert neki ez magánügy.

Azt viszont szankcionálnám, hogyha valaki megbotránkoztató ruhában, provokatív jelmezben vagy alulöltözötten vonulgat. Teljesen mindegy, hogy meleg-e vagy sem, ha egy rendezvényen heterók vonulgatnának BDSM-ruhában, őket is kivenném a sorból és büntetném közszeméremsértés miatt.

2021. júl. 27. 10:45
 15/29 anonim ***** válasza:
48%

"Ja adályozza a forgalmat, ahogy az a a sok futóversely, bringás felvonulás meg hasonló is amik nem egyszer vannak egy évben..."

Én minden ilyesmit betiltanék, miért kell ilyen dolgokkal fennakasztani amúgy is zsúfolt városok közlekedését? Menjenek külterületre vagy stadionba vagy akárhova ahol nem zavarnak mást.

Én nem vagyok homofób, meg hasonlók, nem gyűlölöm a melegeket-leszbiket-akármilyen gender valamiket, de megmaradhatnának maguknak a magáneletükkel, mint ahogy én is heteróként. Ez, ahogy arcába nyomják mindenkinek a pride-on, hergelve a népet, ez nekem is visszatetsző. Megnézve a pride képeket elég sok a provokáló alak, aminek nem tudom mi értelme van...

2021. júl. 27. 10:54
 16/29 anonim ***** válasza:
23%
Éves szemle a farönkök új hajtásairól... :D
2021. júl. 27. 13:37
 17/29 Lacás1976 ***** válasza:
79%
11 es ott a pont. A fideszt már én is betiltatnám de nagyon, a béna ovodás kampányukkal együtt."önt dühíti brüsszel?" Nem b*meg az dühít hogy 800 forint egy kiló paprika 🖕 És ez elmondható az összes kérdésre főleg a nem létező iskolai propagandásokra....
2021. júl. 27. 19:47
 18/29 anonim ***** válasza:
82%
15os. Közel 30 ezren vonultak de azért mert volt nagyjából 20 30 idióta akik alsoban rohangasztak nm kell hülyeségeket levonni. Szerinted majd a képeken azt látod meg a hírekben h nézzétek több tízezer ember tud normálisan vonulni vagy azt h nézzétek vannak idióták mert a normálisok senkit sem érdekelnek. És nm azt akarják az arcodba tolni h melegek meg ilyenek. Persze egy normális embernek mint te eszedbe be sem jut utalni valakit mert meleg, de egy csomó ember meg utalja a melegeket. És csak úgy megjegyzem meleg férfiaknak az h legyen gyerekük kb lehetetlen. Ha ebben a helyzetben lennél biztosan te is csak a "magánéletedben" teregetned ki a dolgaidat? Csöndben elfogadnad h ami a legtöbb embernek az élet egyik legfontosabb része, a gyerek az a tiedbol kimarad? Megneznem h kussban turitek ezt és azt h egyes nagy magyar emberek pl kimondjak h a melegek pedofilok és abberaltak. Szerinted ez így kellemes? És már eleged van abból h most mindenki szivárványos cuccban "provokál"? Hadd jegyezzem meg h ez a nagy felhaborodas a Fidesz provokációjara egy válasz. Mit kellett volna ezt is kussban tűrni? Vagy esteleg elhúzni egy olyan országba ahol élhetsz normálisan. És csodálkoznak az emberek h mennyi ember el akar innen menni. És ne mondjátok h jaaaj jönnek az oviba azok a drag queenek akiket és mindenkit megrontanak és az lmbt emberek ezt akarják.... Ohm nem? Ezt senki sem akarja. Akkora szemetseget h az lmbtq emberek szájába adjuk azt h ezt akarják, ez egy hatalmas bunkóság. Amikor is az ember törvényesen szexelhet igenis kéne lennie normális felvilagositasnak. Képzeld a suliban nincs, az interneten mindenféle baromságok vannak. És a szüleim nm hulyek de nm szexuális felvilágosító szakemberek. Egy csomó dolgot amúgy is már jobban tudok náluk a melegekkel kapcsolatban és miért? Mert ezt senki sem tanulta és aki ezt nm tanulta az nm is tudja teljesen és nm tudja normálisan elmondani a másiknak. A felvilágosítás nm abból áll h vannak melegek aztán cső. Szép is lenne. Van szex, fiatalok csináljátok, nm mondjuk el rendesen a fogamzásgatlo módszereket, aztán virnyakolunk h az abortusz gyilkosság de senki sem fogja nektek elmondani h mit hogyan csináljatok. Kb ez az a csodálatos felvilágosítás ami van.
2021. júl. 28. 10:51
 19/29 anonim ***** válasza:
59%

Nem!

És mostmár kijelenthetjük, hogy ez nem csak annyi, hogy “b*zik vonulgatnak”, hanem egy tök jópofa rendezvénnyé nőtte ki magát, ahova rengeteg ember mindenféle irányultságtól függetlenül ellátogat, nagyon hangulatos szerintem az egész. Bár én nem jutottam ki idén sem, de ismerőseim voltak, és úgy irigykedtem, jövőre tuti kinézek :D. Én megértem azt is, akinek ez nem tetszik, illetve ellene van, könyörgöm, ez csak egy ugyanolyan rendezvény, mint bármi, csomó más tömeggel és zajjal járó rendezvény van, ami meg nekem nem tetszik, mégsem majrézok, hogy “tilcsákbe”.

Persze nem vitatom, hogy az ott lakóknak, arra közlekedőknek ez biztosan kellemetlen lehetett, de így van ez minden mással is, pl. Fesztiválok, amik évente megrendezésre kerülnek ugyanott. Nem kell ebbe sem többet belelátni szerintem.

2021. júl. 28. 14:39
 20/29 anonim ***** válasza:
89%
Nem tiltanám be, de a szemérmetlen viselkedést, öltözködést a felvonuláson igen
2021. júl. 28. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!