Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha ellenzem a melegfelvonulást...

Ha ellenzem a melegfelvonulást akkor én homofób vagyok?

Figyelt kérdés
2021. júl. 6. 22:52
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
nem.
2021. júl. 6. 22:54
 2/9 molnarmarcell21 ***** válasza:
31%

Nem feltétlenül, de valószínűleg igen.

Miért ellenzed emberek gyülekezési jogát?

2021. júl. 6. 22:59
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem tok normalis vagy, en is ellenzem ... de akar lehet ez 'homofob' is - pont lekakalom.
2021. júl. 6. 23:04
 4/9 anonim ***** válasza:
55%
Minimum az leszel!
2021. júl. 6. 23:13
 5/9 anonim ***** válasza:
68%
Valami oka csak van, hogy ellenzed. Ha leírod, hogy miért, akkor majd kiderül. Olyan nincs, hogy "csak"...
2021. júl. 6. 23:16
 6/9 anonim ***** válasza:
47%
Természetesen náci is vagy.
2021. júl. 6. 23:47
 7/9 anonim ***** válasza:
56%
Nem. Pusztán jóérzésű ember.
2021. júl. 7. 01:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Melegként jelentem azt ki, hogy nem. Homofóbnak akkor száímt valaki, ha valaki elítéli a melegeket vagy bántja őket szóban és fizikailag is illetve, ha a melegek ellen elkövetett megnyilvánulások vannak valakinek.

Attól, hogy nem értesz egyet a pride-al, nem leszel homofób semmilyen szín alatt, sok lmbtq tag is van aki nem ért egyet vele és akár elfogadó emberek is. Sok ember látja ezt sok dolognak. Én inkább látom figyelem felkeltésnek, hogy a társadalomban még mindig élnie kell a társadalom 10%-nak.

2021. júl. 8. 23:55
 9/9 anonim ***** válasza:
52%

Nem vagy homofób.

Aki homofób, az fizikailag vagy verbálisan támadja a melegeket. Igazából kevesen vannak, csak a média felnagyítja a számukat.

A legtöbb ember nem akar foglalkozni a témával. Az, hogy ellenzik a melegfelvonulást, Nem az jelenti, hogy gránátot dobnának a szivárványos LMBTQ-tagok közé...

2021. okt. 7. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!