Ha ellenzem a melegfelvonulást akkor én homofób vagyok?
Nem feltétlenül, de valószínűleg igen.
Miért ellenzed emberek gyülekezési jogát?
Melegként jelentem azt ki, hogy nem. Homofóbnak akkor száímt valaki, ha valaki elítéli a melegeket vagy bántja őket szóban és fizikailag is illetve, ha a melegek ellen elkövetett megnyilvánulások vannak valakinek.
Attól, hogy nem értesz egyet a pride-al, nem leszel homofób semmilyen szín alatt, sok lmbtq tag is van aki nem ért egyet vele és akár elfogadó emberek is. Sok ember látja ezt sok dolognak. Én inkább látom figyelem felkeltésnek, hogy a társadalomban még mindig élnie kell a társadalom 10%-nak.
Nem vagy homofób.
Aki homofób, az fizikailag vagy verbálisan támadja a melegeket. Igazából kevesen vannak, csak a média felnagyítja a számukat.
A legtöbb ember nem akar foglalkozni a témával. Az, hogy ellenzik a melegfelvonulást, Nem az jelenti, hogy gránátot dobnának a szivárványos LMBTQ-tagok közé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!