Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek az M1...

Mi a véleményetek az M1 híradásáról?

Figyelt kérdés

Németországban élek. Nemsokára jön (remélhetőleg) a családom látogatóba hozzám. Viszont szinte mindannyian 'migráncs' fóbiások, szívből utálják őket és félnek is a színesbőrű emberektől. Tele vannak előítéletekkel. A húgom legutóbb azt mondta mikor itt volt miközben sétáltunk az utcán és meglátott egyet, hogy félni kell tőlük, mert veszélyesek, akármikor megerőszakolhatják a nőket stb. Most ehhez jön az új törvény által gerjesztett gyűlölködés is azok iránt, akik mások, melegek stb.

Én nem tudom mit néznek vagy mit nem, de keményen be vannak tojva a nem fehérektől, már én félek, hogy itt hogyan fognak viselkedni, miket fognak mondani - miközben a javuk a csak tv-ben látott eddig színesbőrű embert. 🤦🏻‍♂️ Megmondom őszintén, nagyon ijesztő, hogy ekkora félelem és gyűlölet van bennük. Nem gondoltam volna, hogy a tv ekkora erővel bír.

2021. júl. 26. 16:08
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

14: rendben -1 eü dolgozó

Kivi leszek ki lát majd el...

2021. júl. 26. 21:23
 32/38 anonim ***** válasza:
38%

Svédországban élek. Színesbőrű a barátnőm. Hazalátogattunk. Nem kellett volna.

A családnak még csak sikerült úgy-ahogy normálisan fogadni őt. Szerencsére nem tud magyarul és családom is csak mekeg angolul. De kint az utcán... hát szégyelltem magamat. Bámulták, szó szerint tátott szájjal. Nem a háta mögött, hangosan előtte beszéltek róla egymással, de az arab és a néger ugye nemzetközi szó. Megvető pillantások mindenhol. Ha leült buszon vagy metrón felálltak mellőle és átültek máshova.

Ide se jövünk többet.

2021. júl. 27. 10:45
 33/38 anonim ***** válasza:
59%
Istenem, van még ilyen kamu sztoritok? Napi szinten tömegközlekedek a városban, tele van színesbőrűekkel, egyszer nem láttam ilyen atrocitást. De azért hisztériázzatok csak. Senki le se szarja itthon a színesbőrűeket, de azért magyarázzátok bele, hogy ki vannak közösítve, meg jaj csúnyán néztek rá. Hát az eszem megáll komolyan :D
2021. júl. 27. 11:12
 34/38 anonim ***** válasza:
64%

32, ritkán látni sötétbőrűt, a tátogás nem feltétlen negatív volt. A néger és az arab pedig teljesen semleges szó. Haverom se akadt ki amikor Bangladesbe ment és mint valami állatkerti mutatványt fotózták mint fehér embert.

"Ha leült buszon vagy metrón felálltak mellőle és átültek máshova."

Ha bárki leül mellém én is átülök máshova. Nem szeretem ha idegenek ülnek mellém, helyigényes vagyok.

Ne is jöjjetek. Maradj csak a svédeknél.

2021. júl. 27. 11:12
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

"Ha bárki leül mellém én is átülök máshova. Nem szeretem ha idegenek ülnek mellém, helyigényes vagyok."

Amúgy meg igen, én is így vagyok. Utálom ha bárki leül mellém, én is sokszor felállok. És tök mindegy, hogy cigány, arab, néger, kínai, vagy magyar. Szörnyű mi? :D

33 voltam.

2021. júl. 27. 11:14
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

#32 Nem tudom miért kell hülyének lenni. Magyarországon nagyon kevés színesbőrű ember él. Ha olyan helyen ahol addig nem láttak hasonló embert, ott megjelenik egy, akkor igen, meg fogja mindenki bámulni. Különösen ha az illető SZÉP! Mert gondolom a barátnőd szép nő.

A hazugságot nem kell tolni, kizárt hogy a metrón felálltak mellőle, mert Budapesten nagyon sok színesbőrű diák, turista van és senki nem néz rájuk rossz szemmel. Tudom, itt élek.

A mi utcánkban is lakott család, fekete apa, fehér anya és igen, mindenki megnézte amikor a gyönyörű gyerekeivel sétált vagy biciklizett. A fekete bőrű látogatókat is megnézték a boltban, mert különleges.

A hazugságod igen ostoba, nekem vidéki egyetemen már 30 éve voltak fekete és arab barátaim, éppen úgy ahogy a gyerekeimnek meg már teljesen természetes, hogy az egyetemeiken rengetegen vannak más bőrszínnel, egyes szakokon többségben, hiszen éppen a külföldieknek van indítva az a szak.

Magyarország egyik legkedveltebb színésze Kálid Artúr, aki fekete.

Ez a szöveged éppen olyan ostoba, mint amit a cigányokkal kapcsolatban szoktak hazudozni, miközben a cigány embereket is nagy tapssal fogadják ha a tévében szerepelnek.

2021. júl. 27. 12:04
 37/38 anonim ***** válasza:
9%
Szóval kamu sztori de teljesen természetes? Na jó.
2021. júl. 27. 13:36
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

37, most komolyan, nem tűnik fel, hogy kb. 3 különböző ember írta a kommenteket erre a 32-esre? :)

Szörnyű rasszizmus, hogy megnézték a fekete csajt, komolyan, iszonyat :D Szerintem forduljon az emberjogi bírósághoz, mert hátrányos megkülönböztetés érte. Ezentúl bárki mereven néz a villamoson engem, feljelentem, meg elköltözöm az országból :DDD Idióták gyülekezete komolyan.

2021. júl. 27. 13:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!