Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek az M1...

Mi a véleményetek az M1 híradásáról?

Figyelt kérdés

Németországban élek. Nemsokára jön (remélhetőleg) a családom látogatóba hozzám. Viszont szinte mindannyian 'migráncs' fóbiások, szívből utálják őket és félnek is a színesbőrű emberektől. Tele vannak előítéletekkel. A húgom legutóbb azt mondta mikor itt volt miközben sétáltunk az utcán és meglátott egyet, hogy félni kell tőlük, mert veszélyesek, akármikor megerőszakolhatják a nőket stb. Most ehhez jön az új törvény által gerjesztett gyűlölködés is azok iránt, akik mások, melegek stb.

Én nem tudom mit néznek vagy mit nem, de keményen be vannak tojva a nem fehérektől, már én félek, hogy itt hogyan fognak viselkedni, miket fognak mondani - miközben a javuk a csak tv-ben látott eddig színesbőrű embert. 🤦🏻‍♂️ Megmondom őszintén, nagyon ijesztő, hogy ekkora félelem és gyűlölet van bennük. Nem gondoltam volna, hogy a tv ekkora erővel bír.

2021. júl. 26. 16:08
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
91%

Túltólják a témákat.

Pedig alapvetően vannak igazságok,de ezeket is rosszul adjak le.

2021. júl. 26. 16:23
 12/38 anonim ***** válasza:
40%
Kb. úgy adja a propagandát,ahogy az RTL Klub,vagy az ATV.
2021. júl. 26. 16:25
 13/38 A kérdező kommentje:

#8 Én mindenkinek zöldet nyomtam. Teljesen független attól, hogy egyet értek vagy sem. A segítő szándékot nézem, illetve mindenkinek más a véleménye.

Sajnos nagyon is megértem a helyzetedet. Úgy néznek rájuk (főleg arabokra), mint az ufókra, irtani kellene őket (szerintük). Valahol megértem, hisz ha én is nonstop agymosást néznék, valószínűleg ugyanígy gondolkodnék, félnék. Ezt csinálta anno Hitler is, tudjuk mi lett a vége...

2021. júl. 26. 16:27
 14/38 anonim ***** válasza:
44%
8: Maradj az életed legjobb döntésénél! Valahogy megleszünk -:)
2021. júl. 26. 16:28
 15/38 A kérdező kommentje:
#9 Valószínűleg mert te is egy magyar kisfaluban élsz, mint a családod többi tagja, amit lehet még sosem hagytál el eddig. A tudatlanság összehoz benneteket.
2021. júl. 26. 16:29
 16/38 anonim ***** válasza:
40%

Kérdező

Azt megmutattad hogy szellemileg nem vagy a topon, érzelmileg meg megrekedtél az óvodában és hogy az információidat kizárólag a balliberális médiából szerzed. Abban már nem vagyok biztos hogy tényleg kint élnél Németországban.

Tuti hogy nem mondott ilyet a húgod, ahogyan a családod sem így mondta el a véleményét, ez a te sarkított kijelentésed a történtekről.

Amúgy nem tudom miért hiszitek hogy más ember nem járja a világot, másnak nem élnek kint rokonai, barátai, mint akár nekem is Európa 7 országában.

Az én németországi rokonom is inkább hisz az ott leírt hazugságnak a magyar helyzetről, mint a saját szemének és tapasztalatainak amikor hazajön, vagy nekem, aki meg itt él és foglalkozik is a politikával. A zsebében gázspray-vel közlekedik minden nap, de akkor is megmagyarázza hogy nincs semmi baj a közbiztonsággal. Bezzeg itt a fidesz!

2021. júl. 26. 16:43
 17/38 anonim ***** válasza:
58%

A félelemhez mindenkinek megvan a joga. De egyébként az M1 valóban túltolja a dolgot és ferdít is. Értelmes ember viszon leszűri mi igaz és mi nem.

A CNN, The guardian, BBC, Deutsche Welle, mind ugyanolyan, ha nem durvább mértékben ferdít csak másik irányba.

Szerintem a családod az egyik, te a másik irányba vagy kretén.

2021. júl. 26. 16:46
 18/38 anonim ***** válasza:
58%

@12 drága

Az ATV és az RTL Klub magánpénzből tolja a témát, nem pedig kézi vezérlésre odafentről.

Az MTV viszont közpénzből kampányol a regnáló hatalomnak.

(Kis hatásszünet....)

Leesett? Nem? Akkor most képzeld el ezt úgy, hogy Gyurcsány van hatalmon, és a TE pénzedből kampányol a melegek örökbefogadási jogáért meg azért, hogy hatalomban maradjon.

Tetszik? Nem? Akkor ez, ami most van, miért tetszik?

2021. júl. 26. 16:49
 19/38 anonim ***** válasza:
37%
18, nem, az RTL-t a német állam támogatja, az német adóból van. Mennyivel jobb, nem? 🙃
2021. júl. 26. 16:53
 20/38 A kérdező kommentje:
#16 Sablonszöveg. Ugyan mit tudsz? Az ég világon semmit. Ne fáraszd itt a jónépet az ostobaságokkal. Felőlem abban hiszel és annak hiszel akinek akarsz. Az engem a legkevésbé sem érdekel. Látom a propaganda már magával rántott. Én a helyedben fel sem jönnék a pincéből, mert sosem tudni mikor kap el a gonosz migráncs hátulról. Kit érdekel? Élj félelmében, tudatlanságban. Szevasz.
2021. júl. 26. 17:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!