Mi a véleményetek az M1 híradásáról?
Németországban élek. Nemsokára jön (remélhetőleg) a családom látogatóba hozzám. Viszont szinte mindannyian 'migráncs' fóbiások, szívből utálják őket és félnek is a színesbőrű emberektől. Tele vannak előítéletekkel. A húgom legutóbb azt mondta mikor itt volt miközben sétáltunk az utcán és meglátott egyet, hogy félni kell tőlük, mert veszélyesek, akármikor megerőszakolhatják a nőket stb. Most ehhez jön az új törvény által gerjesztett gyűlölködés is azok iránt, akik mások, melegek stb.
Én nem tudom mit néznek vagy mit nem, de keményen be vannak tojva a nem fehérektől, már én félek, hogy itt hogyan fognak viselkedni, miket fognak mondani - miközben a javuk a csak tv-ben látott eddig színesbőrű embert. 🤦🏻♂️ Megmondom őszintén, nagyon ijesztő, hogy ekkora félelem és gyűlölet van bennük. Nem gondoltam volna, hogy a tv ekkora erővel bír.
*elborzadtam
*Agresszivek
(Bocsi siettem, de a rest 2* Fárad xD)
A vak is látja, hogy ez szimpla propaganda fidesz tv (mint a többi). Azok a gyűlöletkeltések, mocskolódások, amik ott zajlanak, az borzalmas. Főleg a párthű közvéleménykutatók, akik direkt hazudnak.
Az M1 elfojtja az igazságot, helyette egy álomvilágba reptetí a nézőit.
Első válaszoló vagyok (bírom, ahogy leszavaznak, pedig ez az igazság:D)
A másik tapasztalatom még: meghívtuk a családomat hozzánk, mi álltunk nindent. Folyamatosan ment a hiszti, hogy minden milyen drága minden. Volt két arab gyerek az utcán erre gusztustalan modon az egyik megszólal: arab negyedben laktok?
Hányingerem van az egésztol
Életem legjobb döntése volt, hogy kiköltöztem ... 🙄🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!