Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az LMBTQ tényleg nem akar...

Ha az LMBTQ tényleg nem akar népszerűsíteni meleg propagandát a gyerekeknek, akkor miért baj nekik, hogy erre törvényt hoznak?

Figyelt kérdés

Ugyanez jutott eszembe, amikor az apa férfi anya nő törvényt gúnyolták meg röhögtek kínjukban, mintha nem is az ő fejükből pattant volna ki a 172 féle nem még a nemváltoztatás fontossága. Azóta uniós törvény született arról, hogy a férfiak születnek.

A gyermekvédelmi törvénnyel nem ugyanez a helyzet? Miért zavarja őket, ha úgysem akarnak odamenni, még szerintük ilyen csak külföldön van (nem mintha ez nem lenne sokatmondó)?

2021. júl. 26. 10:00
1 2 3 4 5 6
 51/58 Godaime ***** válasza:
50%

" egy ilyen degenerált nem tud mit kezdeni a ferde hajlamaival és kinyírja magát. "

Pontosan a hozzád hasonló férget miatt vetnek véget a saját életüknek. Még az is jobb megoldásnak látják, mint a magadfajtákkal egy bolygón osztozni.

2021. júl. 30. 19:00
 52/58 A kérdező kommentje:
51: bár így lenne, de sajnos nincsen.
2021. júl. 30. 19:21
 53/58 Godaime ***** válasza:
50%
Pedig sajnos így van, de te nem vagy eléggé érzelmileg érett vagy intelligens, hogy ezt belásd.
2021. júl. 31. 23:53
 54/58 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező igen szarul érzem magam mivel elég sok ártatlan gyereket tesznek lejtőre és sajnos nem tudjuk melyik lesz öngyilkos közöttük. Szép dolog hogy legalizálták a meleg házasságot és hogy a homoszexuálítást nem betegségként kezelik például Amerikában vagy Hollandiában. De ezzel összemosni hogy kevesebb öngyilkosság történik már agymosás. Nálunk is csőkkent az öngyilkosságok száma és mégsem legalizálták a melegházasságot. Azt mondják hogy a hommoszexualítas és a nemi diszforia veleszületett rendelleneség. Mégis több van ezekből a gyermekotthonokban és más intézetekben ahol magasabb a depressziósok és a lelki sérültek száma például akiket azért vettek el a szüleiktől mert szexuálisan zaklatták őket. Próbálnak az ilyen depressziós gyerekekre fókuszálni állandóan és cukormázzal leönteni ezeknek az amúgy is sebezhető gyerekek sorsát az LMBTQ aktivisták. Nem csoda hogy elég nagyrészükből öngyilkos és depressziós lesz. Én sajnálom őket személy szerint mert ők azt hiszik hogy ezzel jót cselekszenek, ha sebesült gyerekeknek tartanak fent egy ilyen közösséget.
2021. aug. 1. 00:18
 55/58 A kérdező kommentje:
53: Nem vagyok kellően torz és aberrált hozzá.
2021. aug. 1. 00:19
 56/58 A kérdező kommentje:

54: igaz, amit írsz. Én az ilyen gyerekek miatt érzem magamt rosszul, akiket az LMBT konkrétan teljesen legálisan megront:

https://www.youtube.com/watch?v=majcQ54vlDs

https://www.youtube.com/watch?v=JxdvOLdG_34&t=272s

[link]

Ezt nem akarom, hogy itthon is divatba jöjjön.

2021. aug. 1. 00:23
 57/58 Godaime ***** válasza:
50%
Ó dehogynem. Nincs is annál torzabb és aberráltabb lélek aki logikus okok nélkül ítél el másokat és még büszke is rá.
2021. aug. 1. 02:53
 58/58 A kérdező kommentje:
57: ha az 56-os válaszomban szereplő linkek szerinted rendben vannak, akkor nem én vagyok kettőnk közül a torz és az aberrált, és örülök, hogy törvény van rád, mert én rosszabbat találnék ki a számodra.
2021. aug. 1. 03:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!