Ha a teljes ellenzék sem lesz képes kormányváltásra, az a Fidesz számára totális politikai sikert jelent?
Figyelt kérdés
2021. júl. 25. 20:11
11/37 anonim válasza:
Nekem mindegy kinyer ha jobban csinálja.
12/37 anonim válasza:
13/37 anonim válasza:
Hát, ilyen ellenzéket megverni nem igazán siker.
14/37 anonim válasza:
Ez változni fog még addig ,min.60%-ot elér majd az ellenzék, biztos vagyok benne, az alapjövedelem az nagyon jó ötlet.
15/37 anonim válasza:
#12: Majd meglátjuk. Legutóbb Karácsonyt eléggé alulmérték Tarlós ellen, még az "ellenzéki" közvéleménykutatók is, a kormánypártiakról nem is beszélve, akik még ilyen 18 százalékpontos Tarlós sikerről is meséltek a választás előtt 1-2 héttel, aztán majdnem 7 százalékpontos vereség lett belőle...
16/37 anonim válasza:
Így van ráadásul Tarlós még népszerű is volt, úgy tudott nyerni az ellenzék.
17/37 anonim válasza:
Szerintem is nagy fölénnyel, nyer Klárika vagy a Gergely.
18/37 anonim válasza:
Ja csak Tarlos ota kiderult,hogy az ellenzèk mèg Bp-t se tudja vezetni nemhogy az orszagot
19/37 anonim válasza:
Nekik a totális siker az volt, mikor az ellenzék megosztott volt és 40%-al is kényelmes többséget tudtak volna szerezni. '10 óta ez lesz az első olyan választás, aminek nem borítékolható az eredménye, ha győznek is, a "totális" hatalmat és sikert elvesztették, 2/3 nem lesz és biztos győzelem se ezután semelyik választáson.
20/37 anonim válasza:
Az oltás erőltetésèben nincs külonbseg a kormánypárt ès az ellenzèki összefogäs között,csak annyi hohy az ellrnzèki összefogas a nyugati oltasokatt erölteti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!