Mit gondoltok Varga Ádámról?
Nem kedvelem! Először normálisnak tűnt, de az arroganciája nála is elviselhetetlen, sokszor túloz, bunkó és szánalmas ahogy védi a Fideszt.
A youtube-on végülis a videói minőségiek, de nagyon egyoldalúan tájékoztat, alapvető érvelési problémával küszködik, és nem egyszer kaptam már rajta csúsztatáson.
Állandóan baloldali úszításról beszél, de nem veszi észre hogy ez mennyire képmutató a saját videóit és a Fidesz politikáját tekintve.
Néha-napján igaza van, és vannak dolgok amiket jól lát, de a lényegről továbbra sem hallottam hihető és ésszerű magyarázatot. Ha ez a Fideszes érvelés csúcspontja, akkor csak még jobban megerősítette bennem a kormányváltást. :D
11-nek adok igazat.
Semmit nem cáfol meg, szimplán hülyeségnek állítja be a TÉNYEKET,
és hülyének az ellenzékieket.
Szánalmas..........
Pedig az elején nagyon pozitívan álltam hozzá, de semmivel se különb, mint a többi fideszes propagandista.
11 vagyok
Azóta változott a véleményem. Nagyra értékelem hogy kimert állni vitázni Puzsér Róberttel és beengedett egy 25koruli fiatal srácot beszélgetni a videójába. Talán ő még a normálisabb kormánypárti "propagandisták" közé tartozik.
Persze attól még a Fideszt rühellem :DD
Az életútjáról lehet valamit tudni?
Érdekelne honnan került elő.
Az inflációval kapcsolatos videója ultragáz és már a szanalmasnál is szánalmasabb volt.
Egyébként látszik és egyértelmű hogy lefizetik hiszen többször is csinált olyan SHORT-okat youtube-on amikben fideszes összeesküvés elméleteket terjeszt, pedig egy másik videójában/vita műsorban elmondta már hogy ő ezzel személy szerint nem ért egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!