Mit gondoltok Varga Ádámról?
Azt,hogy illene szőrtelenítenie néha.
Nem az 50-es években vagyunk.
Bár én baloldali vagyok, rendszeresen nézem a csatornáját, kíváncsi vagyok, miről mit gondol a másik oldal.
Normális embernek tűnik, de nagyon egyoldalúan fejezi ki a véleményét, és nem foglalkozik lényegében a politikával, csak idióta szélsőbalosokra reagál, meg elmondja, hogy az ellenzék miért képmutató, de nem cáfolja meg az ellenzék pontjait (ilyen például a Fudan-nal kapcsolatos videója). Az, hogy megpróbálta megvédeni a Szájer-ügyet, egyszerűen nevetséges volt. Szerintem ha nem vezetne egy műsort a vlogjairól, nagyobb szabadsága lenne a videók témája és struktúrája terén.
Egyébként a Pesti TV műsorait nem igazán kedvelem, az egész TV olyan furcsa, egyoldalú és a műsoraik távol állnak bármitől, amit egy fiatal szívesen nézne. És bármit is mondanak, olyan címekkel, mint 'Boomer Lázadás', 'GamerTV' és '#SocialJusticeEmília' (még leírás is fájdalmas), nyilvánvalóan meg akarják szólítani a fiatalabb korosztályt. A The Fair Right Vlog - maga a TV műsor - aköré épül, hogy négyen leülnek, és elmondják ugyanazt négyféleképpen, nulla vita vagy produktív beszélgetés. Érdemileg nem beszélnek egyetlen valós problémáról.
De lezárásként, az idióta balosok a többi balos számára is kínosak, el kellene távolodni tőlük.
Varga Ádám 1 okos ember és a "the fair right" csatorna vezetője
https://www.youtube.com/c/TheFairRight/videos
a libsik ellen tökéletes érvei vannak! követem a yotuube csatornáját és remélem sokáig nézhetem a tartalmait!
Tehetségtelen propagandista.
Gusztustalan egy alak, pláne az amit a komment szekcióba leművel, a Fideszesek jellemző arroganciája, és fanatizmusa nála is elviselhetetlen.
Ha Orbán a szeme előtt vágná el valaki torkát még azt is kimagyarázná.
A youtube csatornája tetszik(ellenzékiként mondom) viszont egyáltalán nem olyan objektív mint amennyire beállítja magát.
Az érvei sokszor jogosak, de kihagy főbb pontokat, szóval marad kormánypárti propagandista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!