A Momentum egy LMBTQP párt?
Jobboldaliak is lehetnek melegek, de nem ordítoznak a prideon, hogy elnyomnak minket.
Szájer igazi jobboldali meleg példakép, nekem kifejezetten szimpatikus. Meleg, de magánügyként kezelte, nem beszélt erről nyilvánosan, és a négy fal között csinálta, amit csinált. Példaértékű.
Az más kérdés, hogy illegális buliban vett részt és drog volt nála: ez elítélendő, mert ez törvénytelen.
"Utolsó,ez az euró a mániátok..Hol fizetsz itthon euróval?"
Szerinted a külföldről behozott import termékekért, amit aztán eladnak végül neked, mint végfelhasználónak, milyen pénznemben fizet az itthoni kereskedő?
"2002-2008 között Mszp-Szdsz kormányzás volt nézz utána"
Tudom, én azt mondtam, hogy 1998-2002 között IS koalíciós kormányzás volt, a Fidesz ugyanis a Kisgazdapárttal közösen kormányzott akkor.
"2010 elött emelték 15%-ról.25%-ra az Áfát!!10% emelés volt"
Soha nem volt 15% a legnagyobb áfakulcs Magyarországon, 20% volt a 25%-ra emelés előtt, amit a válság alatt Bajnai ÁTMENETI intézkedésként vezetett be, azzal hogy az alapvető élelmiszerek, távhő áfája 18%-ra csökkent, hogy ne a szegények érezzék meg leginkább az áfaemelés hatásait. Aztán utána a Fidesz úgy hagyta, sőt tovább is emelte.
"Az áram ára 2008-ban 60-80 Ft/kwh környéken volt,most 40Ft..ha most magas a norvéghoz képest,akkor mi volt.."
Egy fenét volt 60-80 Ft/kwh az áram 2008-ban.
"2002-2008 között 18% Szja volt..De ha tanultál vagy dolgoztal mint a hülye 36%-ot kaptál.Most csak 16%.."
A legfelső kulcs volt 36%, nem annyival adózott a teljes jövedelmed, megint ferdítesz.
"Most csak 16%."
15% egyébként, de az összes jövedelmet terhelő elvonást tekintve (adók, járulékok) az EU élmezőnyében vagyunk.
"Nem gond ha ellenzéki vagy,tiszteletben tartom,de a tényeket ne tagadjuk már."
Nem is állítom, hogy 2010 előtt minden hiperszuper volt, szóval a DK fanclubozást megtarthatod magadnak.
"Magyarorszag elmúlt 1100 éves történetében nagyon kevés olyan prosperáló időszak volt mint 2010-2022"
A világgazdaságban is, nem gondolod, hogy a kettőnek köze van egymáshoz? Ez a gazdasági fejlődés meglett volna, bárki kormányoz, ahogy a 2008-as válság sz@r lett volna, akkor is ha a Fidesz kormányoz.
"2010 előtt mindennaposak voltak a roma atrocitások"
Amiket azok a szélsőjobbosok csináltak, akik ma már a Fideszre szavaznak, mert a Jobbik nem elég szélsőséges nekik.
"a melegeket napi szinten verték"
Dehogy verték őket.
"A baloldal szavakba melegpárti."
Ehhez képest a Gyurcsány-kormány vezette be a bejegyzett élettársi kapcsolat intézményét a meleg párok számára, a Fidesz tiltakozása ellenére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!