DK-Jobbik-Momentum támogatja az iskolákban az LMBTQP jelenlétet?
Ez nem konkrétan LMBTQP személyek jelenlétét, előadókat jelent feltétlen, Nyugaton sem előírás, hogy ők tartsanak érzékenyítő előadásokat, oktatást mindenkinek.
Az érzékenyítés történhet úgy is, hogy a rendes tananyagba építik bele ezt (pl. biológia órán) és elmondják nekik, hogy ez teljesen természetes, normális és értékelni, szeretni kell a sokszínűséget. Az érzékenyítés célja, hogy elfogadásra, toleranciára neveljék őket és épüljön a nyitott liberális társadalom.
Az LMBTQ témát is a nemzetközi burzsoázia találta ki. Az LMBTQ jelenleg egy eszköz a társadalom megosztására, így akarják ellehetetleníteni az egységes proletariátus létrejöttét.
Amíg az emberek mutogatnak egymásra, hogy heteró meg lmbtq, addig sem veszik észre, hogy az igazi ellenség nem más, mint a burzsoázia. Mivel a gazdagok félnek, hogy az újra fellángoló osztályharc elsöpri uralmukat, bedobták gumicsontnak az lmbtq témát.
A nacionalizmust is azért találták ki, hogy az emberek nemzetekben gondolkodjanak és a magyar munkás ne fogjon össze a román munkással. De a nacionalizmus ide már kevés, így hát jött az lmbtq
A pedofiliát gyakorlatban egyedül a Fidesz támogatta, mikor titkosszolgálati eszközökkel lopta haza és próbálta eltitkolni az általuk delegált Kaletát. (Igen, a pályát Gyurcsány alatt kezdte, de utolsó kinevezését a Fidesz alatt kapta.)
A Jobbik még P betü nélkül is megszavazta a törvényt.
Szóval, a Kérdező pont olyan álszent, mint a melegek jogai ellen kiálló, drogos-meleg orgiára rendszeresen járó, házas, apa Szájer.
"álszent, mint a melegek jogai ellen kiálló, drogos-meleg orgiára rendszeresen járó, házas, apa Szájer."
Nem meleg, biszex. A te fajtádnál ez fontos különbség kellene legyen, hisz külön betű is van rá az LGBTQP+-ban.
Az én fajtám? Konzervatív, hetero, gyakorló keresztény vagyok. Csak nincs hűségem a Fidesz KDNP felé.
Amúgy hol írtam, hogy Szájer meleg? Azt írtam, meleg orgiákra jár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!