Soros György fia is elkezdett tevékenykedni és hergelni Magyarország ellen az LMBTQP közösség megsértése miatt?
Ezt mondta Kocsis Máté? Akkor most ezt kell mantrázni?
Szánalmas
5
Dehogynem tudta, aki csak egy csöppet figyel. Nem is egy fia van, a másik se különb.
#4 ugyanezen gondolkodtam ki lesz az “utód”. Szerintem melle nyúltak a fiával egyszerűen azt sem tudom, hogy nézz ki.
A politikai dolgai meg totál homályosak.
Ha meghal az öreg nehéz dolguk lesz elmagyarázni a nyájnak, hogy van egy fia is.
Az a te szegénységi bizonyítványod ha nem tudod hogy néz ki, persze nem a 444 fog róla cikkezni ahogy a meleg néger barátja ölében ücsörög meg ölelkeznek.. nagyon cuki pár a nagy mamlasz feketével
7
"egy fia"?
Robert Daniel Soros (1963), a CEU alapítója
Jonathan Tivadar Soros (1970), a Friends of demokracy alapítója, hedge found manager és politikai donor,
Alexander Soros (1985) donor to political and social causes,
Gregory James Soros (1988) artist.
Lánya csak 1 van, Andrea Soros (1965) Kínában ügyködik.
VAN UTÁNPÓTLÁS, bőven, sőt.
Mennyire lehet komolyan venni azt, aki használja az LMBTQP betűszót? Vagy nem tudja, hogy hazugság, és csak a gerinctelen, széljobbos politikusok rakták hozzá a P betűt, ezért használja, vagy tudja, hogy nem része, de azért használja, mert így jobban tudja hergelni magát. Mindkét esetben bohóc, és egyikben sincs igaza. Kérdező, te melyik csoportba tartozol?
Eddig se hergelt senki Magyarország ellen, kivéve a Fideszt, ami viszont a keleti diktatúrákat kivéve mindenkivel izmozik, és már számtalanszor lejáratott minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!