Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jött be bármikor Magyarországr...

Norbán kérdése:

Jött be bármikor Magyarországra annyi bevándorló az elmúlt száz évben mint most Orbán alatt?

Figyelt kérdés

Ukránok, indiaiak, negrusok... tele velük a főváros!

Az itt élő kínaikat, oroszokat már nem is említem.

2021. júl. 24. 02:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

@10 Bár nem én linkeltem, de primér forrásokra hivatkozni elég nehezen tekinthető szavak kiforgatásának.

A kérdésre válaszolva: ember, Budapest az ország egyetlen valamilyen regionális jelentősséggel bíró városa, az ilyen helyek meg mindig multikulturálisak. Kínaiakat valóban ne említs, a 90-es évek óta 30 ezres budapesti közösségük van. Fekete-afrikai él néhány száz jellemzően vagy Külső-Józsefvárosban vagy valami expat gettóban, ha multis közép- vagy felsővezetőnek költözött ide pár évre.

Ukrán vendégmunkások vannak, nagyjából ugyanolyan arányban, mint ahány magyar volt Ausztriában az EU-csatlakozás előtt.

Teljesen átlag város Budapest, elég alacsony arányban vannak bevándorlók, de legalább vannak annyian, hogy legyen elég jó ázsiai meg afrikai étterem.

2021. júl. 24. 08:21
 12/21 molnarmarcell21 ***** válasza:
Annyira tudtam, hogy egyszer eljön ez a nap is, hogy letagadjátok a kormány plakátjait :D
2021. júl. 24. 08:24
 13/21 anonim ***** válasza:
53%

11-12

mindenki tudja hogy a kormány az illegális bevándorlás beszélt, mutass már egyetlen olyan kormánypropagandát ami arról beszél hogy el kell innen zavarni a dolgozó becsületes kínai, orosz vagy ukrán embereket!

Szánalmas ez hogy direkt félreértitek az egészet, pedig ti is nagyon jól tudjátok hogy miről van szó. ócska jellemtelen vislekedés ez.

2021. júl. 24. 08:29
 14/21 molnarmarcell21 ***** válasza:
49%
Mindenki tudja, hogy a kormány rasszista, iszlamofób. Szánalmas ez, hogy szándékosan eljátsszátok, mintha nem így lenne, pedig ti is nagyon jól tudjátok, hogy miről van szó. Ócska, jellemtelen viselkedés ez.
2021. júl. 24. 08:38
 15/21 anonim ***** válasza:
24%
te ilyen igazi kis kommunista harcimarci vagy, aki fasizmust, rasszizmust meg egyebeket képzel mindenhova. :D egészségedre!
2021. júl. 24. 08:47
 16/21 anonim ***** válasza:

Marci, akkor pontosítsunk.

A kormány ellenzi az illegális bevándorlást, és mellé még nem támogatja a muszlimok bevándorlását sem.

2021. júl. 24. 09:26
 17/21 anonim ***** válasza:
58%

Norbán, miért hazudsz?

Magyarországon élő küldföldiek száma:

- 2002: 116 429

- 2010: 197 819

- 2020: 199 957

[link]

2021. júl. 24. 09:43
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem tudom de az utóbbi 30 évben nem észleltem annyi bevándorlót mint manapság.

Budapest az utóbbi években tele lett szovjetekkel, kínaiakból is egyre több van, és feltűnően sok feketét is látni, és mindezeket a lezárás időszakában vettem észre, azóta meg még többen vannak.

2021. júl. 24. 10:47
 19/21 anonim ***** válasza:
47%

Mert többen vándorolnak be ma

[link]

2021. júl. 24. 13:55
 20/21 anonim ***** válasza:
Orbánia telt karokkal várja a gazdag migriket.
2021. aug. 3. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!