Ki olvasta már azt a könyvet a 4 éves gyerekének, ahol a lovag megment egy királyfit és összeházasodnak?
Figyelt kérdés
Ma reggel orbán ezt a mesekönyvet hozta föl példának.
Ő ismeri.
2021. júl. 23. 20:32
1/13 anonim válasza:
Orbánon kívül más nem olvas ilyen kreténségeket.
Gondolom ő is ilyeneken nőtt fel, ettől lett ekkora kretén szegénykém.
2/13 anonim válasza:
Nem olvastam, ellenben több antropomorf mesét olvastak nekem, gyengébbek kedvéért, ahol állatok a szereplők és emberként viselkednek(sün Balázs, három malac, stb). Mégsem akartam sün vagy borz vagy disznó vagy béka vagy... lenni nagy koromra.
3/13 anonim válasza:
Szerintem jobb híjján még a Meseország mindenkié könyvön pörög a felső vezetés. Gyanítom nem olvasta (lehet nem mer kockáztatni), de nekem nem rémlik ilyen sztori. Sajnos ellenőrizni nem tudom, mert "melegpropaganda céljából" kölcsön van adva (kolléganőm meglátta és elkunyizta).
5/13 anonim válasza:
6/13 A kérdező kommentje:
#4 -es, te beteg vagy !
2021. júl. 23. 22:00
7/13 anonim válasza:
Inkább te. Láttál már népmesét? Mindegyikben kb a királyfi lovon van és elveszi a királylányt. Tanár vagyok. Minden héten vetítek ilyet a gyermekeknek
8/13 anonim válasza:
9/13 anonim válasza:
7-es a kérdésben királyfi és lovag volt, meg házasság, nem királylány :)
10/13 anonim válasza:
Különben O. V. és társai annyit nyomatják a hülyeségeiket mindenhol, hogy nagyobb "propagandát csinálnak", mint amekkoráról fantáziálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!