Végigviszi a 4 éves ciklusát a mutyikormány?
Van már:
-trafikmutyi
-földmutyi
-tüzijátékmutyi ( augusztus 20.i budapesti tüzijáték kivitelezője 2011-2013 között fidesz közeli ember cége volt)-idén talán a látszat miatt nyert más.
-tankönyvmutyi
-iskolaigazgató(k) mutyi
és még lehetne sorolni. A kisembereknek mikor lesz engedélyezett a mutyi? :D
Végigviszi.
Lehet, még a következőt is:d
Miért ne vinné végig?
Most lettek demokratikusan megválasztva tavasszal. Ha nem ezt akarná a nép többsége, akkor mi a francért szavazott rájuk?
tényleg? szerintem meg még egy ilyen gátlástalan,tapló,bunkó banda még nem volt kormányon mint ezek. Vizet isznak és bort prédikálnak,felsőbbrendűnek érzik magukat,a törvényeket kijátszva mindent megoldanak,csakhogy tele legyen a zsebük. Nem vagyok MSZPS-s,biztos ott is voltak dolgok,DE ennyire pofátlanul egyik sem lopta a pénzt,mint ezek.
Nem csak 4 éves ciklusát, hanem a 24 éves ciklusát fogja végigvinni.
Emberek! Költözni kell, nincs mese.
# 5
A legtöbb embernek elég volt annyi,hogy annyit mondjanak nekik: Vagy minket választotok megint,vagy visszajön a Gyurcsány. Ja meg a vezérgondolat: rezsicsökkentés. Ennyi bőven elég volt sokaknak. De atöbbibe egyik se gondolt bele,hog ezek mégjobbna lopják a pénzt.
Szerintem vannak ennél nagyobb gondok is, amit csinál a fidesz.
EU pénzektől esünk el
Több milliárdot buknak a civil szervezetek, mert a Norvég alap ellen mindent megtesz az állam
Paks II
Illiberális demokrácia
Sajtószabadság megszűnése (pl kommentelési törvény)
Egészségügytől és az Oktatástól veszik el a pénzt, pedig ez a 2 dolog, amibe nagyon komolyan kéne fektetni
És még sorolhatnám.
Amúgy szerintem végigviszi, de csak azért mert a magyar egy gyáva nép. Nem mer utcára menni, félti az állását. 2006-tal ne jöjjön senki, mtv székház ostrom, 12 pont egyike hogy a fradi kerüljön vissza az első osztályba.
Egy kis érdekesség. Ádert Orbán követi a Köztársasági elnöki poszton, de onnantól prezidenciális rendszer leszünk. Még több hatalmat kap az a kis majom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!