Ha nyer a Fidesz áprilisban, akkor a következő 4 éves ciklus is a Soros-terv ellen való küzdelemről fog szólni?
Nem tudom, én már nagyon unom a Soros György és a menekültek ellen való küzdelmet, főleg hogy a Fidesz sokkal több bevándorlót telepített be mint a kötelező Brüsszel kvóta.
És ami a legszomorúbb, hogy ezen kívül semmi program nincs, csak a Stop Soros van már megint, de ennek szerintem semmi értelme... Miért szavaznak mégis az emberek a Fideszre, amikor nincs is más programja?
Hogy miert szavaznak rajuk? Elsore ezek jutnak eszembe:
1. Mert mukodik az agymosas, Mariska neni, meg Petike a szakkozepbol meg van ijedve a migransoktol.
2. Mert jomodu az illeto, es a Fidesz neked kedvez pl az adopolitikajaval.
3. Mert olyan cege van, vagy olyannak dolgozik, aki a politikai hovatartozasa miatt jol jar.
4. Mert a tobbi parttol meg jobban tart.
Szerintem, ha úgy nézed, hogy Európa most válaszút előtt áll:
Vagy folytatja a sokévszázados hagyományokat és éli tovább világát, vagy megalakítja az Európai Egyesült Államokat, bevezeti a 73 nemi identitást, felfrissiíti a lakosságot afrikai meg ázsiai népek millióival, és Brüsszelben döntemek el mindent az uborka görbületétől a az adórendszerig.
Igen, erről fog szólni a következő néhány év a legtöbb európai országban.
Soros a bevándoroltatás mellett tette le a voksát, és e mellett kampányol, szerintem teljesen normális, ha vele szemben más álláspontok is felsorakozhatnak.
Vagy akkor hagyjuk az egészet, hadd legyen meg Soros akarata minden kritika nélkül?
"Az a jobbik bzisága."
a migránsellenesség meg a fidesz bzisága volt, ehhez képest pátyolgatják őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!