Rosszabb most emiatt ellenzéki szavazónak lenni, hogy beterelték őket a szivárvány zászló alá?
Figyelt kérdés
2021. júl. 22. 08:55
1/12 anonim válasza:
Senkit nem tereltek be. Attól, hogy valaki nem gyűlölködik ellenük, még nem kell hirdetnie a dolgot.
2/12 anonim válasza:
Semmibajom a melegekkel, olyanok mint én vagy te, vagy mint orban viktor.
3/12 anonim válasza:
Hát a moslékosok most sok embert elvesztettek ezzel, az tuti.
4/12 Koplárovics Béci válasza:
Én kétlem, hogy be lennék terelve bárhová is. Terelni a birkákat szokták, ne magadból indulj ki. Egyetlen vélemény alapján beskatulyázni valakit szintén kizárólag fideszes szokás. Persze ezt nem értheted...
5/12 anonim válasza:
Érdekes, én nem vettem észre, hogy betereltek volna bármi alá is.
Ja, de... a feleségem vett a múltkor egy nagyjából szivárványszínű esernyőt, olyasmit, mint ezt itt: [link]
Én csak LMBTQ-s esernyőnek hívom.
A múlt héten csepergett az eső, nálam nem volt esernyő, csak a feleségemnél. Mondom neki, hogy gyere, zavarjuk össze a fideszeseket, álljunk be ketten együtt az esernyőd alá :DD
6/12 anonim válasza:
Az ellenzéki szavazók nagy része eddig is szivárványos volt.
7/12 anonim válasza:
Csak Fidesz vesztett, mert a szivárványos Fideszesek most elpártoltak.
8/12 anonim válasza:
Minket ez a dolog nem igazán zavar.
Egyébként ha gondolod, szívesen látunk téged is a szombati prájdon.
9/12 anonim válasza:
Csak elterelés a lehallgatási ügyről.
10/12 Fsms válasza:
Senkit nem tereltek sehova.
Ahogy #9 írja terelés amit csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!