Az UEFA Magyarország kormányát támadja azzal, hogy a ma esti meccsen a labdahordó kisautó szivárványos lesz?
Figyelt kérdés
2021. júl. 11. 20:48
A kérdező szavazást indított:
Igen🤮
Nem🤪
Soros György🥴
21 szavazat
1/9 anonim válasza:
Az UEFA szánalmas melegklubbá vált.
2/9 anonim válasza:
Még szerencse, hogy nem a magyarokat, csak a magyarok kormányát.
3/9 anonim válasza:
Ha a focistak nem erzik cikinek, akkor engem miert erdekelne?
4/9 anonim válasza:
Igen! Mindenki fetekeny arra, hogy Orban milyen eredmenyeket ert el az orszagban. Europa pegfejlettebb orszaga vagyunk, csak a nyugati media probal lejaratni minket 🤮
5/9 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy kifejezetten a magyarok ellen szólna, egyszerűen csak bebuzultak.
6/9 mindentudó99 válasza:
Nem. Csak most jelen pillanatban ez a világ legnagyobb problémája hogy hirdessék és propagálják a másságot. Az ilyen apróságok hogy túlnépesedés , szegénység, globális felmelegedés vagy környezetszennyezés már a kutyát nem érdekli. Most a térdeplés a menő meg a szivárvány.
7/9 anonim válasza:
Na én ebben a pillanatban tudtam meg, hogy létezik egyáltalán "labdahordó kisautó". Akkor szerinted mennyire érdekel a színe?
8/9 anonim válasza:
Majd meglátjuk, hogy katari VB-b mennyire fogják felvállalni ezt az lmbtq propagandádt.
9/9 anonim válasza:
nem, a normalitást támadja ezzel, szépen beálltak ők is a sorba 🤮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!