Akik a fideszre szavaznak, azok miert teszik?
#10 valamiért ezt egy értékes válasznak tartom. De az utolsó mondatra hadd reagáljak. Én személy szerint a momentumot egy valid pártnak tartom (akkor is, ha nem feltétlen értek egyet velük), alapvetően a fiatalokat akarja megszólítani és az ő nézeteiket próbálja képviselni. Sajnos/nem sajnos a nemzeti identitás eszméje a múlté.
A dk-t nem lehet sajnos megkerülni. Azok a fideszagyúak, akik nem fidesz szavazók, na ők a dk-sok. És sajnos a kádári gyerekekből még elég sok van. A nagyobbik része orbánt isteníti, a kisebbik meg gyurcsányt.
De a lényeg, hogy mindkét tábor túl nagy ahhoz, hogy ki lehessen hagyni, ha nem akarják még 4 évre orbán-gyarmattá tenni az országot.
10
Bizonyítani is tudod hogy hazárulók?
Pont a fideszes mondja hogy komcsi 🤡
Eddig netto a zorigo egyik cikke a kommented.
0 igazság
0 tartalom
100 krumpli
#10: Egy értelmes hozzászólás és véleménykifejtés! Ritka az ilyen.
Nem tudom, a Momentumot miért érzed hazaárulónak. Szerintem az egyetlen vállalható ellenzéki párt, mert ők legalább nem begyepesedett vén marhákból állnak és egy modern szemléletet képviselnek. A többivel kb. egyetértek.
A DK eltakarodhatna a francba Dj Urcsánnyal az élen, az MSZP nem tudom, miért létezik még, évek óta semmit nem csinálnak, az LMP már rég leszerepelt, a PM meg egy vicc, még az MKKP is jobb tőlük.
Régebben én is Jobbikos voltam, de Vona nélkül nem jó irányba mennek.
"Bizonyítani is tudod hogy hazárulók?"
Mert ezt csinálták amikor hatalmon voltak reggel éjjel meg este (DK). És most dettó ugyanaz az irányvonal, csak nincs meg hozzá a hatalom. Sajnos semmi sem változott.
"Nem tudom, a Momentumot miért érzed hazaárulónak."
Azért mert a Momentum EP frakciója már olyan szinten összedörgölőzött a DK-éval, hogy szinte össze is ragadtak. Gyakorlatilag ugyanazt képviselik számomra mint a DK. Ha Cseh Katalint vagy Donáth Annát hallom nyilatkozni, ugyanaz a hányinger fog el, mint amikor Klára asszony nyilatkozik. Mintha csak Mohácsi Viktória (SZDSZ) tért volna vissza a pöcegödörből. Ha a DK ártalmasnak tekinthető, a Momentum sem sokkal jobb tőlük!
"ők legalább nem begyepesedett vén marhákból állnak"
Pont azért gáz, hogy ők ugyan fiatalok, de ugyanazokat a hülyeségeket szajkózzák, mint a DK. Összenő, ami összetartozik (idővel).
"még az MKKP is jobb tőlük"
Az MKKP legalább vicces, a többi siralmas :)
"Vona nélkül nem jó irányba mennek"
Nem tudom emlékszel-e, de pont Vona indította el ezt a lavinát...
"Tudnál konkrétumot is mondani?"
Szoktál 444-et olvasni meg nyugati fényt. Elég 1-2 hétre visszaolvasni és ott vannak a konkrétumok.
Azt meg ne magyarázd már be nekem, hogy a támogatások visszatartása az csak a fidesz ellen van. Még ha később meg is kapjuk és a sor(o)s (lol) furcsa fintora miatt ezek kerülnek hatalomra, akkor sem a magyarokra fogják költeni, hanem jó kiskutya lévén elmegy majd az érzékenyítésre, fizessenek a gazdagokra, lmbtq-ra, migráncsokra (kell nekik fészket építeni közpénzből, ahová majd visszatoloncolhatják az alja népet, a hasznos részük meg szépen lelép nyugatra, ahogy kell), meg minden másra, ami nem magyar és minimum nemzetellenes.
"Egy komment sem ér infarktust."
Aha, ennyit a "lózungok"-ról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!