Akik a Fideszre szavaznak, azok miért nem akarnak Nyugat-Európai életszínvonalon élni? Miért gondolják, hogy jobb balkáni ország, amit a Fidesz kínál?
Hogy ne akarnánk.
"Csak készen van a plafon,dolgozzon a fasom"!
Jelenleg Magyarország az EU második legszegényebb országa, de hamarosan Bulgária is lehagy minket. Szerintem szánalmas ez a "fejlődés".
Gyurcsány alatt legalább egy szinten voltunk Szlovákiával, Lengyelországgal
Kérdező, ez egyáltan nem igaz. Mondom, az Orbán-időszakban már lehagytuk egy főre eső GDP-ben Görögországot is, s möggötünk van Bulgária, Románia, Horvátország is.
És az idei magyar növekedés is az egyik legjobb az EU-n belül.
"A magyar gazdaság nagy meglepetésre 1,9%-kal, a várakozások felett nőtt az első negyedévben az előző negyedévhez képest, ezzel a magyar növekedés negyedéves alapon a negyedik leggyorsabbnak számít az EU-ban.
Az eurózóna gazdasága 0,6%-kal csökkent az első negyedévben, az EU 0,4%-kal esett vissza."
Gyurcsány alatt történt a nagy leszakadásunk, akkor előzött le minket Szlovákia pl.
En mar bejartam szinte egesz Europat ... persze mashol minden mas es a szomszed kertje mindig zoldebb, de en nem talalkoztam sehol semmivel kulonb eletszinvonallal, mint nalunk.
A portugal halasz pontosan ugyan olyan ember mint a velencei gondolas ... az alpokban sem lilak a tehenek ... kolbaszkeritessel sem talalkoztam sehol. Mindenhol emberek elnek, mindenhol vannak hetkoznapi emberek es gazdag emberek is.
Eletszinvonal nalunk pontosan ugyan olyan mint a vilag barmely reszen - ha van penzed jol elsz, ha nincs akkor itt sem rosszabb mint mashol.
Akkor lenne rossz az eletszinvonal, ha nem tehetned meg azt amit masok megtehetnek ... mondjuk ha nem tudnal Ferrarit venni Magyarorszagon. De tudsz! Pontosan ugy mint a fejlett nyugaton: ha van penzed, besetalsz a boltba, kifizeted es kesz. Ezt, nalunk is barmikor megteheted.
Szoval mi bajod a szinvonallal? :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!