Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik a Fideszre szavaznak,...

Akik a Fideszre szavaznak, azok miért nem akarnak Nyugat-Európai életszínvonalon élni? Miért gondolják, hogy jobb balkáni ország, amit a Fidesz kínál?

Figyelt kérdés

2021. máj. 22. 00:01
1 2 3
 1/28 árokpart ***** válasza:
71%
Miért melyik párt kínál ma nyugati életszínvonalat, melyik pártnak van egyáltalán mégcsak hasonló programja? Mert ilyenről még nem hallottam.
2021. máj. 22. 00:05
 2/28 anonim ***** válasza:
86%
Miért ne akarnának? Csak épp attól, hogy nem Fidesz lenne kormányon, nem változna mágikusan Nyugat-Európaivá a színvonal.
2021. máj. 22. 00:06
 3/28 anonim ***** válasza:
50%
A Fidesz alatt dinamikusan nőtt az életszínvonal, lehagytunk már régi EU-s tagországokat is (Görögországot pl). Nem akarok balkáni posztkommunista országban élni, ahol agyonadóztatnak, sajnálom.
2021. máj. 22. 00:09
 4/28 anonim ***** válasza:
47%

Hogy ne akarnánk.

"Csak készen van a plafon,dolgozzon a fasom"!

2021. máj. 22. 00:13
 5/28 A kérdező kommentje:

Jelenleg Magyarország az EU második legszegényebb országa, de hamarosan Bulgária is lehagy minket. Szerintem szánalmas ez a "fejlődés".

Gyurcsány alatt legalább egy szinten voltunk Szlovákiával, Lengyelországgal

2021. máj. 22. 00:13
 6/28 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező, ez egyáltan nem igaz. Mondom, az Orbán-időszakban már lehagytuk egy főre eső GDP-ben Görögországot is, s möggötünk van Bulgária, Románia, Horvátország is.

És az idei magyar növekedés is az egyik legjobb az EU-n belül.

"A magyar gazdaság nagy meglepetésre 1,9%-kal, a várakozások felett nőtt az első negyedévben az előző negyedévhez képest, ezzel a magyar növekedés negyedéves alapon a negyedik leggyorsabbnak számít az EU-ban.

Az eurózóna gazdasága 0,6%-kal csökkent az első negyedévben, az EU 0,4%-kal esett vissza."

[link]

Gyurcsány alatt történt a nagy leszakadásunk, akkor előzött le minket Szlovákia pl.

2021. máj. 22. 00:32
 7/28 A kérdező kommentje:
Akkoriban még kisgyerek voltam, de emlékszem, hogy sokkal jobban éltünk, jártunk nyaralni, kirándulni. Most meg a legkisebb kiadás is gondot okoz.
2021. máj. 22. 01:00
 8/28 anonim ***** válasza:
73%
Mert a nyugati életszínvonal lebegtetése, hazug politikai kampányfogás!
2021. máj. 22. 05:44
 9/28 anonim ***** válasza:
56%

En mar bejartam szinte egesz Europat ... persze mashol minden mas es a szomszed kertje mindig zoldebb, de en nem talalkoztam sehol semmivel kulonb eletszinvonallal, mint nalunk.

A portugal halasz pontosan ugyan olyan ember mint a velencei gondolas ... az alpokban sem lilak a tehenek ... kolbaszkeritessel sem talalkoztam sehol. Mindenhol emberek elnek, mindenhol vannak hetkoznapi emberek es gazdag emberek is.

Eletszinvonal nalunk pontosan ugyan olyan mint a vilag barmely reszen - ha van penzed jol elsz, ha nincs akkor itt sem rosszabb mint mashol.

2021. máj. 22. 06:35
 10/28 anonim ***** válasza:
67%

Akkor lenne rossz az eletszinvonal, ha nem tehetned meg azt amit masok megtehetnek ... mondjuk ha nem tudnal Ferrarit venni Magyarorszagon. De tudsz! Pontosan ugy mint a fejlett nyugaton: ha van penzed, besetalsz a boltba, kifizeted es kesz. Ezt, nalunk is barmikor megteheted.

Szoval mi bajod a szinvonallal? :)))

2021. máj. 22. 06:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!