Akik a Fideszre szavaznak, azok miért nem akarnak Nyugat-Európai életszínvonalon élni? Miért gondolják, hogy jobb balkáni ország, amit a Fidesz kínál?
Figyelt kérdés
2021. máj. 22. 00:01
21/28 A kérdező kommentje:
Dehogy nincs. A kormány alapította
2021. máj. 23. 18:16
22/28 A kérdező kommentje:
Remélem a kormányváltással meg is szüntetik. Az államtudományi szakkal együtt.
2021. máj. 23. 18:16
23/28 anonim válasza:
Akkor nyald a s.eggüket, lesz munkád.
24/28 A kérdező kommentje:
Nyalhatom, a fizetés akkor is alacsony az államigazgatásban. Egy vezető is szarul keres.
2021. máj. 23. 18:33
25/28 anonim válasza:
Akkor menj külföldre. De vigyázz, mert ott meg kell dolgozni a fizetésért!
26/28 A kérdező kommentje:
Ki is megyek. Államigazgatásba csak a selejt megy dolgozni.
Elmegyek szakmát tanulni, hegesztő leszek, kihúzok külföldre és majd röhögök rajtatok hogy csóró szarok vagytok
2021. máj. 23. 18:40
27/28 anonim válasza:
Kisbarátom! Ha 100 évig fogsz hegesztőként dolgozni Németországban, akkor se leszel a fasorba sem hozzám képest. Korábban kellett volna kelned, nem léhűtősködni, rinyálni, hanem tisztességgel dolgozni.
28/28 A kérdező kommentje:
Mert a tanárok azt hazudták, hogy ha egyetemet végzek akkor sokra viszem. A nagy francokat! én meg bedőltem nekik!
Tanultam volna inkább szakmát.
Szakmával tudok indítani egy egyéni vállalkozást, szóval havi millió körül simán tudnék keresni ha szakmunkás lennék.
2021. máj. 23. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!