Magyarként, kelet-európaiként ti is éreztek szekunder szégyent?
Figyelt kérdés
Az egy dolog, hogy az életszínvonalt tekintve le vagyunk maradva nyugat-európához képest, és ezt mindenki tudja. De azért én azt gondoltam, hogy társadalmi felfogásban nincsenek akkora különbségek, hasonló szinten vagyunk. Erre hozunk egy olyan homofób törvényt, amit az angolok 30(!) évvel ezelőtt. Csak ők azóta már túl is vannak ezen. Ha eddig nem mindenkinek lett volna tiszta, hogy gondolkodásban hol tartunk, a gyengébbek kedvéért most kitesszük az ablakba.2021. júl. 21. 16:01
1/20 anonim válasza:
Nincs miért szégyenkeznünk.Szégyenkezni azoknak az országoknak van okuk akik az erkölcsi fertőt eltűrik és támogatják.
2/20 anonim válasza:
Szoktam, de nem a homofób törvényhez hasonlók miatt, hanem amiatt mikor az EP-ben is azzal vágunk vissza, hogy "Soros bérencek vagytok", vagy dühös emojikkal kampányolunk, hogy "Ugye önt is dühíti Brüsszel" és hasonlók. De az is elég meredek szokott lenni, amikor olyan kommunista (de legalább kommunista jellegű) országokat védünk be az EU-ban, akik (/akiknek ideológiája) leölték, lepusztították és lerabolták az országunkat a rendszerváltásig.
3/20 anonim válasza:
A szekunder szégyen nem a megfelelő kifejezés. Inkább úgy mondanám, minden létező nemzetközi fórumon/platformon tagadom, hogy itt születtem, nehogy ezzel a mentalitással azonosítson valaki. Meg az olyanokkal mint az 1.
4/20 anonim válasza:
Ez a népszavazás jó mérőszáma lesz annak, hogy hány ostoba ember van, aki mindent benyel, mert az intelligensebb embereknek méltatlanok ezek az átlátszó kérdések, és el sem mennek majd.
5/20 anonim válasza:
Örülök, hogy kiállunk a hagyományos európai értékek mellett. Az, hogy a nyugat egyre inkább elfajzik, az ő bajuk.
6/20 anonim válasza:
Én nem veszem magamra, bár az idegesítő, mikor pl. r/europe-on vnanak külföldiek, akik egy kaptafara vesznek minket magyarokat a Fideszesekkel.
7/20 anonim válasza:
9: ilyenkor szépen el kell magyarázni, hogy Orbán nem egyenlő a magyarokkal, az ország fele ellene van, csak a maga érdekei szerint módosította a választási törvényt, ezért tudott eddig hatalmon maradni. Én így szoktam, tedd te is ezt.
8/20 anonim válasza:
7.mármint neked, mi a mentális bajod?
9/20 anonim válasza:
2-es miben vagyok én erkölcstelenebb én? Aki világéletében egy valakire vágyott melegként, mint az aki feleségét megcsalva szexel egy luxus jachton egy lányával egykorú fiatal hölggyel politikusként? Üss a szádra..
10/20 anonim válasza:
Németeknek több okuk lenne szégyellni magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!