Lesz szerintetek Magyarország történelmében még egy ekkora aranykorszak mint a 2010-től tartó?
Figyelt kérdés
2010-ben romokban hevert az ország amit a szocik IMF lélegeztetőgépre raktak, kiárusítottak, kivéreztettek. Azóta olyan példátlan gazdasági fellendülés tapasztalható, amit nyugat európa is irigykedve néz.
Én 2010 előtt 60 ezret kerestem egy gyárban, most 210 ezret keresek.
2021. júl. 21. 11:19
11/22 anonim válasza:
#10: és ez 2010 óta is ugyanígy van, miért sugallod, hogy nem? Régiós összevetésben az ország elmúlt 20 éve a többiek mögötti lemaradásról szólt.
12/22 A kérdező kommentje:
3/10 anonim
Mi van hármas nem megy a matek?
2x annyi a kenyér, majdnem 4x annyit keresem. Jó kis ellenzéli demagóg kenyeres példa
2021. júl. 21. 11:43
13/22 anonim válasza:
2010 óta maradt a különbség!!!
Kivéve Romániát de a román GDP egy lufi mert ha megnézed a vásárlóerő paritáson számolt GDP-jüket az a béka segge alatt van
14/22 Fsms válasza:
Ennek az aranykorszaknak az árat unokáink is nyögni fogják.
Bérlők lettünk saját országunkban.
15/22 anonim válasza:
Micsoda aranykorszak, amikor a söpredék aktívan asszisztál az ország kiáusításához a puszira odaadott 500 milliárdos komcsi egyetemmel, 700 milliárdos komcsi úttörővasúttal, meg a 4000 milliárdos versenyeztetés nélküli atomerőművel!
16/22 A kérdező kommentje:
Mi bajod van azzal hogy egy elit egyetem jön ide te szerencsétlen?
2021. júl. 21. 12:00
17/22 anonim válasza:
Jöjjön a saját pénzén, ne a miénken!
19/22 anonim válasza:
Nagy az isten állatkertje.
Még szerencse hogy a fideszesek vannak belül.
20/22 anonim válasza:
Gratulálok, milyen hülye válaszolók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!