Ez a Toroczkai László Politikus még viszi valamire, jóravaló ember igaz, jól értelmezi ahelyzeteket, és jó ötletei vannak?
Az embernek úgy 16 éves korára kialakul egy stabil értékrendje igazságról, haugságról, jóról és rosszról. Pontosan tudjuk innentől, hogy a másik ember is ember, mi egy közösség vagyunk, létezik tolerancia a másik iránt, van fogalmunk a tisztességről.
Valahogy azok, akiknél ez nem következik be, azokból lesznek a nácik.
torockai - kisbetűvel - és követői kb ilyenek. Fszfejek maradtak.
"jól értelmezi ahelyzeteket, és jó ötletei vannak?"
Nem, az egyik pártanyaguk úgy indul, hogy a "a szakértők szerint ez a megoldás, de mi ezzel szemben - szakértelem nélkül - mást gondolunk".
Szóval csak egy bohóc.
6# De az ideológiai palettán az az ellenpontja. Csupán azt akartam érzékeltetni hogy érdekes módon a kommunizmust sose hozzátok fel példának a negatív morálra.
A normálisan gondolkozó értelmes emberrel meg nem tudom miért pont te jössz, te pl nem vagy az, egy értelmes ember nem kezdni el sértegetni a másikat első körben, tudod ilyet a szakmunkások csinálnak, akiket annyira lenézel.
Mi Hazánk Ifjai tagnként hadd válaszoljak a kialakult vitára.
A nácizmus ellentéte nem a kommunizmus. Sőt, a két eszme nagyon sok ponton hasonlít egymásra - és a posztmodern szélsőséges "liberalizmusokra" (pl. gender-ideológia) is.
Jómagan konzervatív álláspontot képviselve elvetem mindegyik fenti ideológiát.
Az eredeti kérdésre reagálva, nem gondolom, hogy Toroczkai ultra-magyar lenne. A nemzeti-felsőbbrendűséget, fajelméletet a Mi Hazánk nyíltan ellenzi.
Kedves hármas! Ha olyan politikus, aki az egész közösség érdekeit tarja szem előtt, és nem csak a saját táboráért, az éppen Toroczkai. Az, hogy számodra a radikális jobboldal egyenlő a nácizmussal, a te ismereteidet minősíti.
A szakértőkre nem kötelességünk hallgatni. Meghallgatjuk a véleményüket, de azt, hogy az egyén számára mi a legjobb, elsősorban ő maga tudja eldönteni, és nem a szakértők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!