Kövér László igazsagosan bünteti mind a két oldalt?
Kérdező, a droidok úgyse olvassák, és főleg nem képesek a beírt mondat alapján keresni, szóval helyettük megtettem én:
"Méltatlan hangnem
Összeválogattunk néhány példát, mert nem a jobbikos képviselő beszólása volt az elmúlt évek egyetlen sértése a képviselők által egyre kevésbé tisztelt Házban.
„Önmagában méltatlan, hogy a tőlem balra helyet foglaló képviselő hölgyek és urak egyáltalán itt ülhetnek ebben az Országgyűlésben.” – Kövér László az MSZP és a DK képviselőire utalva (2012. április 2.)
„Mozog a szád, tehát hazudsz! Ilyen egyszerű ez!” – Németh Szilárd István (Fidesz) Lukács Zoltán (MSZP) felszólalása alatt (2016. április 12.)
„Önök a Jobbikból, egy nemzeti radikális pártból egy csicskapártot csináltak.” – Orbán Viktor miniszterelnök a Jobbikról (2017. március 17.)
„Bevallom őszintén, kicsit meg vagyok szeppenve, isten bizony, ennyi bűnöző előtt én még életemben nem beszéltem.” – Jakab Péter a Fidesz–KDNP képviselőiről (2018. június 4.)
„Muszáj hazudnia, mert túl sokat lopott.” – Hadházy Ákos (független képviselő) felemelt táblájának a szövege Orbán Viktornak címezve (2019. október 28.)
„Maguk tolvajok. A jövő, a lehetőség, egy új világ tolvajai.” – Gyurcsány Ferenc (DK) a kormánypárti képviselőknek (2021. május 17.)"
Nocsak... Kuncze Maci k*rvaanyázása már homályba vész? :D
Kövér László igazi kommunistaként áll ki a dicsőséges állampárt mellet, és minden fasiszta tolakódót megbüntet.
Khmmm remélem mindenki csak erős íróniának érti amit írtam
Most jöjjön a véleményem róla:
Egy olyan magyar politkusról van szó akinek kommunista szelleme van és házelnök egy parlamentben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!