Cseh Katalin tehetett el 4,5 milliárd forint uniós támogatást? Ellenzékiek, erre mit kléptek?
Nem olvastam rola nem tudom mennyire csak lejaratas vagy igaz, de ha igaz nagyon remelem lecsukjak es precedens lesz a politikusok lesittelesebol.
Amugy ellenzekikent siman el tudom kepzelni, az egesz politikai elitunk tele van bunozokkel, itt lenne mar 30 ev utan az ideje egy nagy tisztogatasnak.
Beszédes, hogy egy szinte ismeretlen internetes oldal szerkesztői által készített kamu "Anonymus" videót mennyien és mennyire bekajálnak, így nem csoda, hogy vakon követik a populistákat annak ellenére, hogy a saját szavazóikat, olvasóikat verik át rendszeresen.
Ajánlom a hivatalos Anonymus oldalakat, ezeken valahogy nyoma sincs. A spyware ügyet azért megemlítik.
22-es: valószínűleg teljesen igaz, hogy 4,5 milliárd eu-s támogatást kaptak olyan cégek, melyek egy ipari parkban vannak azzal a céggel, melynek 2016 előtt Cseh Katalin volt az ügyvezetője.
De ebben mi a bűncselekmény és mi köze ezekhez a cégekhez CsK-nak?
#4 "Ezt csak azok tudjak akik abban a cegben vagy ahhoz a ceghez kozel vannak (te nem)"
Ennyire ne tedd már nyilvánvalóvá, hogy közöd nincs a vállalkozáshoz.
Súgok: Opten (persze csak előfizetéssel ;) )
Ja, és az állítólagos magyar Anonymous által kiválasztott oldal szerkesztőjéről ezt kell tudni:
🤡🤡🤡
Ez hatalmas lebukás a magyar-ellenes ellenzéknek.
Hová vitte a pízt? kanyadába?
23
Tudsz küldeni? Sima neten is fentvan? Nem kell hozzá tor?
Érdemes megnézni Cseh posztja alatt a kommenteket, a Nézőpontos Deák Dániel is kommentel, hogy még jöhetnek ki újabb részletek. Alig lóg ki a lóláb:
Deák Danika nagyon hiteles.. Ja, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!