Fideszesek! Mit szóltok ahhoz, hogy a vezéretek miatt 2500 milliárd forinttól eshet el az ország?
2021. júl. 7. 14:59
2/29 anonim válasza:
Igen, szeretem Orbán Viktort! Pláne a pörköltszaftos pulóverében nagyon szexi. :)
3/29 A kérdező kommentje:
Már vártam ezt a hozzászólást, mással sosem tudtok védekezni. :) Nem csak a 444 hozta le ezt a hírt, külföldi oldalak is, ha utána nézel.
2021. júl. 7. 15:02
5/29 anonim válasza:
Ha csak annyi lett volna... Tegyük hozzá amit már elloptak az évek során.
6/29 anonim válasza:
Kit érdekel, nekem nem lesz tőle sem jobb, sem rosszabb.
7/29 anonim válasza:
Ja, állandóan jön ez az "eshet", aztán soha nem esett el semmi. Ezek a hisztik mindig meg lettek oldva eddig is, meg lesznek oldva ezután is. Majd addig tologatják a papírokat.
8/29 anonim válasza:
Bizony, az összes zenész, vendéglátós stb. örömében tapsikolni fog, ha nem lesz lóvé, mert a nagy hatalmas EU majd megmutatja, hogy védi a kicsi jogaikat...
9/29 anonim válasza:
Cím:"Nem fogadja el az Európai Bizottság a magyar helyreállítási tervet"
A cikk utolsó két mondata:
"A Politico forrásai szerint amennyiben a bizottság hivatalosan is visszautasítja majd a magyar tervet, a magyar kormány akkor számíthat az uniós 2500 milliárd forintra, ha érdemben reagál a bizottság kritikáira. A bizottság szóvivője a Politico kérdésére annyit mondott, hogy a magyar terv értékelése még folyamatban van."
Ennyit 444-ről.
További jó hangulatkeltést és hazudozást!
10/29 anonim válasza:
Nem tokmind1? Ugyis ellopnak az egeszet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!