Cseh Katalin tehetett el 4,5 milliárd forint uniós támogatást? Ellenzékiek, erre mit kléptek?
Rendkívül szánalmasan összeadták az ipari parkban levő összes cég támogatásait, nem is törődve azzal, hogy kik a tulajdonosok. Egy ipari parkban sok cég van egy helyen általában:
"A fideszes propagandagyárban összedugták a fejüket és egy lejáratónak nehezen nevezhető írás született. Milliárdokat összeszedő politikusról és állítólagos korrupcióról beszélnek, ami hazugság. Egeret szültek a hegyek, ugyanis a propagandamédiában összeadták az ugyanabba az ipari parkba bejegyzett összes cég és vállalkozás által elnyert uniós támogatást, ahol az a nyomda is működik, amit egykor édesapám vezetett. Az pedig egyértelműen kiderül a cégiratokból, hogy én évekkel ezelőtt, jóval azelőtt, hogy politikai pályára léptem, lemondtam a cégvezetésről.
A Fideszt és propagandáját zavarja korrupcióellenes tevékenységem, de nem fognak tudni megfélemlíteni. A szükséges jogi lépéseket megteszem az ügyben."
"A Fideszt és propagandáját zavarja korrupcióellenes tevékenységem,"
Lopáson kaptak és most visítasz. Perelj csak. Jó buli lesz. Ha vesztesz hazaszaladsz Kanadába?
"Lopáson kaptak és most visítasz. Perelj csak. Jó buli lesz. Ha vesztesz hazaszaladsz Kanadába?"
Ahhoz először lopáson is kéne kapni a hölgyet.
Hehe szánalmas fidesz vergődés. 2004-ben baszki 15 éves volt, eltudom képzelni ahogy lapátolta kifele a pénzt...
Semmilyen döntési pozícióban nincs, de tényleg ha arról lenne szó, hogy mióta ep képviselő azóta ömlik hozzá a lé még meg is érteném, de a vicc az egészben h pont 2019től egy forint nem ment ezekhez a cégekhez amikhez amúgy se volt köze.
Nagyon gyengus lett gyerekek.
A kérdés itt arról szól, hogy az ellenzékiek mit válaszolnak erre. Válaszok születtek, de a fideszesek itt továbbra is a lopást ismételgetik indokolás nélkül.
A kérdező is eltűnt. Kérdező, mit reagálsz a válaszokra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!