Nem gáz, hogy a Mi Hazánk újra cigány ellenes vonulást szervez, mint ahogy anno a Magyar Gárda is csinálta?
Nem gáz.
Az a nagyobb gáz,hogy az LMBTQ+ hiszti hogy fel lett fújva.
Mint múltkor Monoron? Több ezren ott voltak.
Nem cigány ellenes vonulás, hanem a cigányBŰNÖZÉS miatt kell felvonulniuk, ami sajnos valós probléma. Én Somogy megyei vagyok, errefelé is zajlik az élet! Nem egy No-Go zónát tudnék itt mutatni, de csak térképen, mert én biztos nem megyek ilyen helyekre. Van ahol a cigány mondja, hogy 'ne menj arra, mert arra még ő sem mer elmenni'. Van egy falu, ahol egy utcában rendbetették a putrisoknak a 'házaikat' és még pár újat is felépültek nekik felzárkóztatás képpen, ez az adófizetők pénzén, az adófizetőknek pedig félni kell tőlük.
Persze mindig a Jászság, Borsod, Szabolcs megye van mondva, ha ilyen gond van, pedig ez országos szinten van.
Ők legalább felismerik a problémát, mert ha ez nem probléma, akkor nem tudom mi.
A normális dolgozó cigányokkal nincs bajom, ismerek ilyeneket is.
'Évről évre egyre kevesebb ember foglalkozik velük.'
YouTube-on legnépszerűbb politikus T. László
Ha igaz Facebook-on is vissza lesz állítva a cenzúrázott oldala (ott is kb 200 ezer követő 2 éve!). Emiatt sokan nem is tudnak erről a pártról csak amit a média néha közöl, mint ami miatt ez a kérdés is létrejött.
3as
es oruljenek ha a helyi romak nem verik oket rojtosra!!
7-es!
Még mindig azt hozzátok fel kifogásnak, hogy a csúnya Zuckerberg letiltotta a Mi Hazánkot facebookról? Mielőtt a Jobbik átváltott ők keményebben felléptek, mégsem tudtak még csak a közelébe sem kerülni a Fidesznek. Az emberek többségének még mindig van egy kis esze, éppen ezért sosem fognak hatalomra kerülni az ilyen pártok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!