Tulajdonképpen milyen intézkedés a felelős az építő ipar katasztrofális inflációja ért?
Nem.nagyon értem mi célja volt a fidesznek ezzel az erőltetett támogatásokkal csok és a babavaro meg elfogadható érthető.
de ez a felújítások költségének 50 százalékos költség jóváírásra azt eredményezte hogy katasztrofális infláció van.
Miért kell ez?
Miért nem lehetett inkább állami bérlakás építést támogatni?
Miért kellet eladni sok meglévőt.
Én a fideszre szavaztam de a lakás politikájuk úgy el van ba.zva hogy gyakorlatilag családi segítség nélkül egy fiatal nemtud elköltözni otthonról csak ha 10 15 évet spórol vagy 40 évig fizeti a hitelet.
A lakás árak 100 százalékos növekedését én humanitárius katasztrófának élem meg rengeteg ember csak álmodhat a magántulajdonrol.
Aki még szerencsésebb és penzesebb annak ez az építő anyag infláció visszi el a megtakarítását vagy a hitelre kapott pénzét
Ki a felelős ezért?szándékos politika van benne vagy csak nem értetek meg a folyamatokat amit okoznak?
Azert egy 11000es varos nem igazan nevezheto falunak. Teljesen elheto varos.
Persze ha mindenki Budapesten akar lakni..
Mondjuk a dupla lakasarak mellet dupla annyit is lehet keresni mint nalunk.
Ez a kereslet kínálat sok külföldi vásárló van akik utána kiadják ez is hajtja fel nemcsak a csók.
Külföldi vásárlást meg kéne tiltani mint a földvásárlási moratóriumnal.
És vidékre is kéne vinni munkát befektetést nemcsak a dunantul északi felére és Pestre.
Nagyon egyenlotlenul van elosztva az ország gazdasága ez is baj
A Keleti régiókban csak megyeszékhelyeken van nagy mennyiségű munkahely.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!