Miért olyan nagy szenzáció az aktuális lehallgatási botrány?
Elolvasgattam a kapcsolódó cikkeket, kétségtelen: elképesztő és gusztustalan. Ráadásul még Edward Snowden is megszólalt, az az ember, aki az amerikai hírszerzés eszközeit kürtölte világgá.
DE, ha a fejlett, liberális, piaci alapú USA is így működik, miért meglepő, ha a kissé konzerrvatív, kissé illiberális, kevésbé piaci alapú Magyarország is működik? Obama is ezt csinálta, korábban is ezt csinálták, mindenhol a világon ezt csinálják, majd pont a mi kis diktátorunk ne csinálná? Kicsit túl van tolva ez szerintem. Más kérdés, hogy a kormány szokásos hazudozós, maszatolós nyilatkozatai hogy néznek ki, de a lehallgatás megléte szerintem nem kéne, hogy újdonságként hasson.
nem hiszem hogy barmelyik is törvényes vagy etikus volna. igazából arra akarok kilyukadni, hogy az ország érdekeit nézve ez egy sokad rangú esemény.
egyébként nagyon boldog lennék, ha ezeken meg tudnanak bukni politikusok, csak hát ez egy nagyon káros politikai berendezkedés egy sokadik tünete, nem ezzel kell kezdeni a tisztogatást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!