Miért vár normális választ a 444 meg a többi ellenzéki propagandista oldal amikor direkt olyan kérdést tesznek fel amiből aztán szenzációhajhász cikket akarnak csinálni?
Ezt nagyon helyesen kivédve olyan választ adnak amit nem lehet kiforgatni és tényszerűek maradnak.
Elmondják, hogy 1 kérdés, de azért 3 kérdést is felakarnak tenni és utána még háborognak.. ráadásul az az 1 kérdés is direkt provokatív.
Éjjel-nappal azon dolgoznak, hogy megóvják az embereket és amikor tartanak tájékoztatót akkor tényleg politikai célokat meg clickbait címek miatti kérdéseket kell feltenni? Ennek most nincs helye szerintem..
NEM vagyok ellenzéki.
De én ma a sajtótájékoztatóra több esetben is elvártam volna érdemi, normális választ a kormánytól, amire SZAVAZTAM!
Pl. a Pintér-ügy (nem azt vitatom, hogy miért csináltak neki tesztet, hanem azt, hogy miért mondták korábban azt, hogy másokon azért nem csinálnak, mert tünetmentes esetekben a vírus nem kimutatható) vagy az eü személyzet tesztelésének kérdése vagy az, hogy az új esetek hol bukkantak fel (ez pl. szerintem abszolút közérdeklődésre számot tartó, nem személyes adat) Vagy egyáltalán hány fertőzött is van? "24 óra alatt 7 eset" Tegnap volt 6, ma meg 2, akkor hogy jön ki a 7?
Amúgy tisztelem az Operatív Törzset a munkájukért, de az emberek tájékoztatása bizony hiányos, a sajtóval szemben pedig nem lenne szabad úgy viselkedni, ahogy az a történt! "A kormányzat.gov.hu PERCRŐL PERCRE frissül:D; ja: inkább napról-napra. Pedig ez most nagyon sokakat érint és érdekel!"
"politikai célokat meg clickbait címek miatti kérdéseket kell feltenni?"
Befosok, hogy egy politikai sajtótájékoztatón, nem lehet POLITIKAI célokról kérdezni, mégis milyen kérdéseket kéne feltenni? Azt, hogy mit csinál vacsorára az asszony?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!