A környezetemben senki de senki nem szavazott a mostani kormányra, de akkor hogyan lett nekik kétharmaduk?
Figyelt kérdés
2021. júl. 18. 16:36
11/23 anonim válasza:
Rossz környezetben élsz. Én a helyedben elköltöznék.
12/23 anonim válasza:
Pontosan hány emberből is áll ez a környezet? Kétlem hogy reprezentatív lenne. Pár hónapja még a covidnál is ezt nyomatta mindenki, hogy még az ismerőseik ismerőseinek a kutyajának a füle sem ismer olyat, aki elkapta volna, tehát nincs is vírus. Aztán azóta szépen lett szinte mindenkinek fertőzött (netán covidban meghalt) ismerőse.
13/23 anonim válasza:
Nekik ennyi is elég a 2/3-hoz.
14/23 anonim válasza:
Én pesten dolgozom 11 kollégámból talán 1-2 szavazott a kormányra.
De mondjuk az is tény hogy a vírus idején is összevissza beszéltek mindent.
Nincs is vírus, ez csak félelemkeltés, csak olyan mint az influenza, biztos hogy nem oltatják magukat, na ez a csapat teljesen kormányellenes.
15/23 anonim válasza:
Nekem, a családban meg az emberek 80%-a nő,miközben állítólag kb 50% az arányuk.
De nem hiszek az ilyen csaló statisztikákban, látom, ami látok!
16/23 anonim válasza:
Az Én környezetemben nagyon sokan szavatunk a Fideszre
17/23 anonim válasza:
Asz én köhneszetemben pedig nadon szokan szahnak a fideszhe!
18/23 anonim válasza:
Ez totál ismerős urban legend: "Én nem voltam, ott sem voltam, nem emlékszem".
Szerintem Mo.-n nagy a szenilitás; nagy a tudatos keverés ("játszom, hogy nem rájuk szavaztam, de a legközelebbin is füstölve behúzom nekik").
19/23 mindentudó99 válasza:
Az én környezetemben meg mindenki a fideszre szavazott.
20/23 anonim válasza:
Hany ember van a kornyezetedben a ~8 milliobol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!