Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért nem tudok elmélyülni...

Miért nem tudok elmélyülni senkivel a környezetemben?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy nincsnek barátaim. Vagyis, vannak, de úgy érzem, hogy nincsenek. Nem tudok senkivel beszélgetni normálisan. A többség borzasztó primitív számomra és sokszor egyedül érzem magam. Szeretnek az emberek, nincs velem gondjuk és nekem sincs különösebben, csak az, hogy társaságban magányosabbnak érzem magam, mint egyedül. Pedig tavaly még annyira vártam a gimit, hogy itt majd megismerkedhetek ha nem is egy csomó, de legalább egy-két intelligens, érdekes emberrel. Ehhez képest 0 a felhozatal. Megbízni sem tudok senkiben. Talán az idősebb korosztályban kéne barátokat szereznem?

2018. júl. 6. 23:05
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Hat igen valoszinu nem jo a korosztaly es nem megfelelo a tarsasagi reteg neked..nalam pl az elso gimibe ugyan igy voltam 1,5 ev utan atmentem egy masikba ahol idosebbek es mas reteg volt es egybol beilleszkedtem es stb... lehet te intelligensebb vagy es igenyesebb mint akikkel most vafy..
2018. júl. 6. 23:14
 2/5 anonim válasza:
100%
Egy cipőben járunk... A korosztályom teljesen máa világ mint én. Nem tudom hol kéne ismerkedni vagy valami :/
2018. júl. 6. 23:56
 3/5 anonim ***** válasza:
74%

Nem bántásból, de lehet hogy veled van baj. Én ugyan ezt elmondhatom magamról, minden társaságban vannak barátaim" (inkább haverok), de nem tudok nyitni feléjük. Nem szeretem megosztani az érzéseimet, sosem beszélek a magánéletemről ezért egy idő után más sem oszt meg velem bensőségesebb információkat. Így szépen lassan megfogytkoztak a "barátok". Ha már nem találkozom valakivel rendszeresen (suli, edzés) akkor egyszerűen nem lesz több olyan téma amit kibeszélhetnénk, egy idő után pedig minimális lett a kommunikáció.

Próbálj meg te is nyitni a többiek felé (bár nekem pl nem ment)

2018. júl. 7. 00:34
 4/5 anonim ***** válasza:
48%

Mert az nem megy egyik pillanatról napról a másikra.

Én is csak ökörködök mindenkivel, de nincs mögötte, mellette értelem, meg semmi komoly.

"Megbízni sem tudok senkiben" Miért mit akarsz rábízni az illetőre, miféle titkod van ami olyan nagyon titkos ? xd Na nekem ilyen pl nincsen.

2018. júl. 7. 01:37
 5/5 anonim ***** válasza:
67%
Örülök, hogy ilyen - relatívan - sokan vagyunk, akik intelligensebbek vagyunk a hozzánk hasonló korúaknál. Az éretlenül viselkedő gyerekes sz..rokkal én is nehezen találom meg a közös hangot. Amikor szünetben nem focizni megyünk, hanem a fél osztály azzal szórakozik, hogy ki mekkorát tud fingani - érettségi évében - azzal már elég ehezen lehet közösséget vállani. 18/F
2018. júl. 7. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!