Sokan kéne, hogy ott legyünk az alábbi, fontos megmozduláson?
2021. júl. 17. 20:30
11/12 anonim válasza:
#9 nekem nem kell bemutatnod ezeket. Talán jobban ismerem a körülményeket mint te. Néhány kijelentesed csúsztatás. De ebbe nem megyek bele mert napestig vitatkozhatnank róla.
Ti talán kialltatok ezek ellen? Hivtatok hogy álljunk ki együtt? Én mentem volna mert így hogy ideiglenesen vége a covidnak most azok ellátásában veszünk részt akik eddig kimaradtak. Elhiheted hogy borzasztobb a helyzet mint eddig bármikor.
De senki nem állt fel közületek sem hogy ez így nem jó hogy vannak akik másfél éve várnak protézis műtétre.
Az a baj a magyar emberrel hogy csak a saját nyomora érdekli, az nem hogy máson segitsen. Ameg ő nem beteg addig nem érdekli az egeszsegugy.
Szóval még mindig ott tartunk hogy ha nem állunk ki egymásért sosem jutunk előre.
12/12 anonim válasza:
#11: En szemely szerint igen, kialltam ellene. A munkamba kerult ugyan, de nem banom, mert nagy a vilag es nem Magyarorszag a kozepe. Kar, hogy nem fejted ki mi a csusztatas, mert csak olyan peldakat irtam, amit a sajat kornyezetemben tapasztaltam. A hozzaszolas pedig nem szemelyesen ellened iranyult, elnezest ha igy erzodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!