Migráns befogadó ország vagyunk migráns ellenes propagandával. Komolyan ez minden amit a Fidesz nyújtani tud?
Most jöttek ki a gazdasági és korrupciós adatok, mindkettőben a legalja vagyunk Európában és a legrosszabb irányba tartunk.
Egyedül a migráns ellenes propaganda az ami még összetartja a Fidesz szavazótáborát, holott most duplázta meg a Fidesz a migráns kvótát ráadásul el is veszik legálisan a magyarok munkahelyét.
Tényleg ez az amire élvez még mindig a sok Fidesz fan? A migráns ellenes propagandára? Ha egyszer elhagyná ez a sok szavazó a falujuk határát és mondjuk ne adj isten életetekben legalább egyszer elutaznátok Budapestre látnátok, hogy milyen sok a néger, arab, kínai, indiai és egyre csak több, ergo Orbán egyre többet fogad be (az egyébként is magyar natív kisebbségen felül).
Akkor mégis mi az ami még jó a Fideszben? Vagy már csak vad szektás hit tartja össze őket?
Nem vagyunk migráns befogadó ország. Néhány gazdasági migráns van, de nyugathoz képest eltörpül a számuk.
"Most jöttek ki a gazdasági és korrupciós adatok, mindkettőben a legalja vagyunk Európában és a legrosszabb irányba tartunk." Egy havi adatból az évre nem szokás következtetni!
A Szovjetunió hamosít adatokat,nem mi.
A migránsok pedig m csak vendégmunkások.
Kiemelkedőek a növekedési kilátásaink idénre is, jövőre is, az EU nagy része csak irigykedhet ránk, a lehető legjobb irányba tartunk.
A multik nem jószántukból akarnak külföldről extra munkaerőt idehozni, hanem mert itthon nem találnak már oda embert, az nem veszi el senkitől munkahelyet.
én 2 hónapja láttam egy ilyen fidesz körlevelet.
az arról szólt, hogy mi az a hazugság téma amit mindenhova be kell kommentelniük a hithűeknek, meg terjeszteniük kell az ismeretségi körükben.
1. tele vannak a multi parkolók, tehát mindenki gazdag.
2. r-es és s-es új rendszámú autókkal jár az egész ország ergo olyan szintű a jólét, hogy mindenki vásárol a multiban meg az 1 millás fizujából új autót és házat vesz, tehát lehagytuk ausztriát.
és dumáltam azóta pár fidesz szavazó ismivel és tényleg ezt mondják fel azóta.
vagyis ezek a beteg kö csögök kajak kiküldik ezeknek a szerencsétleneknek, hogy hogyan kell gondolkodni.
amikor pedig kérdeztem a szerencsétlent, hogy oké-oké...és neked hol van a zsír új skoda octáviád, s-es rendszámmal, te buta fajankó?
arra a válasz-háp-háp, kínai oltás, beeee- gyúrcsány-bee-eee eu kilépés-be-ee- homokosok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!