Gendersemlegesként melyik országba utazzak ha élhető jövőt szeretnék ?
Hát ez gyönyörű mondhatod
Sok proli.
Én pl teljes mértékben támogatom a melegeket. Felőlem házasodhatnának,fogadhatnának örökbe gyereket. A szexuális orientációját nem tudja megválasztani az ember, én sem döntöttem el soha,hogy heteró leszek . De ilyenkor azért felmerül bennem több kérdés..
1. Az ,hogy te nem viselkedsz ,öltözködsz sztereotíp módokon nem jelenti,hogy "gendersemleges" vagy.
2. Valami csak nőtt a lábad közé , na azt nézd meg aztán be tudod azonosítani,milyen nemű vagy.
3.Miben vagy ellehetetlenítve gendersemlegesként ? Azon kívül,hogy nem írathatod be ezt a baromságot a személyidbe . Kiállok amellett,hogy senki nem érdemel gyűlöletet, szidást,uszítást , munkahelyi vagy utcai inzultációt bármilyen is a nemi identitása vagy elmeállapota ,de azt nem tudom megemészteni,te pl. mit szeretnél pontosan ?
"Felőlem házasodhatnának,fogadhatnának örökbe gyereket."
Most is lehet regisztrálni meleg kapcsolatot törvényesen.
Hagyják békén a tradicionális embereket és azok sok esetben megszentesített házasság kötését. Helyeslem a magyar törvényt.
Mások gyerekeit hagyják békén.
"Hát ez gyönyörű mondhatod
Sok proli."
Ha prolit akarsz látni, nézz tükörbe inkább 🙄.
Lehet én vagyok régimódi, de furának tartom a gendersemlegességet. Elfogadok mindenkit és legnagyobb gerinctelenségnek tartom, ha valaki hátráltatva van nemi, szexuális stb. beállítottsága miatt
Deee.....
1. Valami van a lábad közt, ergo valamilyen nemű vagy.
2. Mi az hogy semleges vagy? Ne haragudj, de valahova tartoznod kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!