Albuquerque Új-Mexikó mennyire élhető hely egy magyar számára?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki jövőre volna lehetőségem oda költözni. Megérné szerintetek?2020. nov. 8. 04:45
2/9 anonim válasza:
A Breaking Bad szerint sok ott a bűnöző.
3/9 anonim válasza:
Ismerek egy srácot aki ott nőtt fel, elmondása szerint dögunalom ott minden, menekülnek a fiatalok.
4/9 anonim válasza:
Ha keményen gyártod a metanfetamint akkor kb annyit fogsz ott keresni mint itthon egy focista. Jó deal nem?
5/9 anonim válasza:
Szerintem meg. Voltam arrafelé, jókat lehet túrázni. Gondolom rosszabbul keresni nem fogsz. +jó az idő.
6/9 anonim válasza:
Állítólag az ügyvédek is jól keresnek ott. Ha valami meló kell, ajánlom Saul Goodmant! Ő érti a dolgát.
7/9 anonim válasza:
Tanárok annyira nem keresnek jól, ismerek egy tanárt onnan, aki az egyik ottani gimibem tanít kémiát, és valami csöves autómosóban van másodállása. Én a helyében már rég elkezdtem volna methet gyártani vagy valami. Amúgy van ott valami KFC-hez hasonló étterem ami nagyon jó állítólag, valami Los Pollos Hermanos vagy mi a neve.
8/9 anonim válasza:
Így van! Az étterem tulajdonosa, Gustavo is milyen kedves!
9/9 anonim válasza:
Arra fele vannak nagyon jó ügyvédek is. Saul Goodmant tudnám ajánlani. Ki húz minden sz@rból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!